Kahramanmaraş’ta martir aileleri ve gazilere alaca aş ikramı yapıldı

Onikişubat Belediyesi ve Türkiye Savaş Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği aksiyon birliğiyle martir aileleri ve gazilere müteveccih alaca aş etkinliği düzenlendi.

Türkiye Savaş Malulü Gaziler Martir Dul ve Yetimleri Derneği’nin bahçesinde düzenlenen programda, Vali Ömer Faruk Ateşli ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, martir aileleri ve gazilere aşure ağırlama ederek al gül dağıttı.

Coşkun, burada yaptığı konuşmada, Muharrem ayının bereketini şehit aileleri ve gazilerle ısınmak istediklerini belirtti.

Martir ve gazi aileleriyle ayrımsız arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Coşkun, “Aşure Ayı kocaoğlan artağanlık ayıdır. Bizde bu bereketi bugün Onikişubat belediyemizin yardım ve destekleriyle martir ve gazi ailelerimizle paylaştık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye niteleyerek konuştu.

Programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, Kahramanmaraş İl Güvenlik Müdürü Salim Cebeloğlu, Aile ve Içtimai Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve ilgililer katıldı.



Share: