Kaleşnikof piyon tüfeği ve tabanca ele geçirildi

Muğla İl Açıkgöz Komutanlığınca yapılan istihbari icraat sonucu, C.Ş., F.E.A. ve İ.F. isimli şahısların ellerinde kâin piyade tüfeği, tabanca ve fişekleri feda etmek kamera arayışı içinde oldukları bilgisinin alınması konusunda İstihbarat Bölüm Müdürlüğü ve Dalaman İlçe Bitirmiş Komutanlığı ekiplerince 12 Aile 2023 günü şüphelilerin yakalanması için Kapıkargın Mahallesi Sarsala Yoğun mevkiinde ameliyat yürütme edilmiştir.

Yapılan cerrahi müdahale sonucu; ayrımsız nüsha gezgin dipçikli YANLIŞSIZ-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, Kaleşnikof piyon tüfeği şarjörü, 20 skor 7.62 mm çapında fişek, 2 adet 9 mm tabanca, 2 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Operasyonda C.Ş., F.E.A. ve İ.F. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Operasyon sonrası şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada ise 2 skor pietro baretta gardane tabanca ve şarjörü, 9 mm tabanca, 2 adet 9 mm tabanca şarjörü, kurusıkı tabanca, kasatura bıçak, 10 sayı 9 mm çapında tabanca fişeği, ruhsatsız av tüfeği, 19 adet 12 calibre av tüfeği fişeği, 118 nüsha mermi, Concorde marka av tüfeği ve 8 skor av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Olay ile ilişik adli işlemlere başlandığı açıklandı. – MUĞLA

Share: