Karabük’ten gücük gücük

Karabük Üniversitesi Eflani Iz Efdal Okulu’nu tercih eden öğrencilerin tahaffuz, erişim ve güvenlik konuları Ilbay Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Eflani Kaymakamı Büşra Gün ile Bilgisizlik ve Spor İl Müdürü Ateşli Güven’den öğrenci sayıları üzerine hikmet düzlük Ilbay Gürel, üniversite açılmadan önceki zaruri çalışmaların tamamlanması yönünde talimatlarda bulundu.

Toplantıya, Eflani Uray Başbuğ Vekili Erdal Karaman, İl Genel Divan Üyesi Mutlu Okumuş, ilçe protokolü ile muhtarlar katıldı.

Ilbay Gürel’den Eflani’de esnaf ziyareti

Ilbay Fuat Gürel, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş, Eflani Belediye Başbuğ Vekili Erdal Karaman, İl Umumi Sedir Üyesi Mutlu Görgülü ve kaza protokol üyeleri ile Eflani ilçesinde faaliyet gösteren esnafları aksiyon yerlerinde konuşma ederek uz amal dileklerinde bulundu.

Barış Ağabey Parkı’nda ikram edilen çayı içerek vatandaşlarla ayrımsız müddet dostça eden Gürel, parkta karşılaştığı tıpkı çocuğa oyuncak verdi.

Vali Gürel, Bedesten hareket hanında elektrik gösteren esnafları musahabe etti

Ilbay Fuat Gürel, Bedesten hisse senedi hanı öz ocağında mütenevvi gelişim kollarında vatandaşlara hizmet veren esnaflarla tıpkı araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi, elan sonradan esnafları iş yerlerinde konuşma ederek hayırlı, artağan ve bereketli vergi temennisinde bulundu.

Ziyaretlerde Gürel’e, Tecim İl Müdürü Ferudun Karataş, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, SGK İl Müdürü İsmail Sebep, İl Ekincilik ve Orman Müdürü Kısık Ayvalık, İl Defterdarı Koşuk Kaya, KOSGEB Karabük Müdürü Serhat Hatırlı, BAKKA Karabük Koordinatörü Sakin Muazzez, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Sebep ve umumi heyet üyeleri eşlik etti.

Saylav Gün, Yenice ilçesini müzakere etti

AK Fırka Karabük Mebus Niyazi Güneş, Yenice ilçesine ziyarette bulundu.

“Yüz Yüze 100 Aktarılma” programı kapsamında Şeker Kanyonu’na revan Zaman, vatandaşlarla ayrımsız araya geldi.

Vatandaşların irade ve beklentilerini değerlendiren Sıra, “İlçemizde geçtiğimiz aylarda meydana mevrut hâkim felaketinin yaralarını sarmaya bitmeme ediyoruz.” dedi.

Share: