Kastamonu’da 4 aracın karıştığı yaslı kaza! Çok sayıda ölü ve yanık var

Kastamonu-Taşköprü karayolu Bük köyü mevkiinde meydana mevrut kazada aynı güdücü önüne çıkan motosiklete çarpmamak üzere tatbikat yapınca yolun alın şeridine geçti. Takla atarak karşı şeride sabık otomobil, geçmiş minibüse peşi sıra de 2 araca henüz çarptı. Otomobilin çarptığı minibüs ise ilçe yerinden kestirmece 300 metre gitgide durabildi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Kazanın peşi sıra duygusal pazarının yaşandığı fenomen hesabına haddinden fazla sayıda esenlik, polis ve itfaiye ekipleri gönderme edildi. Kazada Tuncel Yılmayan, Veli Özdemir ve Şükrü Güler hayatını kaybetti. Yaralanan Fıkdan Z. (51), Ziya B. (55), Nezahat G. (50), Mustafa S. ve Mehmet K., ambulanslara bindirilerek Kastamonu Eğitim Bilimi ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ve afiyet ekipleri, umum fenerleriyle yakınlarda bambaşka dertli olup olmadığını aradı.

“UÇARAK ÜZERİMİZE GELDİ”

Birey pazarının yaşandığı kaza anını anlatan Suat Kıroğlu, “Biz, Samsun’a gidiyorduk. Cebin şeritten uçarak üzerimize geldi. Geçmiş bizim aracımıza çarptı, ardından arkadan gelen araçlara çarptı. Bize çarptıktan sonrasını tığ göremedik. Ancak 300 metre giderek durabildik tığ. Aracımız devrilmedi. Şansa el frenini çektik ve gelip burada durduk. İki kişiyi taharri amaçlı hastaneye getirdiler. Aracımız önceki bize çarpmanın etkisiyle bu kuzuluk geldi. Tığ bambaşka hiçbir yere çarpmadık. Makine çarpınca bu arkaç geldik” dedi.

Share: