Kastamonu’da müteselsil ilçe! 3 hayat hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı

Kastamonu-Taşköprü karayolu Eşen köyü mevkiinde plakası öğrenilemeyen aracın sürücüsü, önüne çıkan motosiklete çarpmamak amacıyla manevra yapınca yolun cebin şeridine geçti. Cumbalak atarak cebin şeride sabık araba, önce minibüse, arkası sıra de 2 araca elan çarptı. Otomobilin çarptığı minibüs ise ilçe yerinden yaklaşık 300 metre ileride durabildi.

3 GEBERIK, 5 YARALI

Kazanın arkası sıra duygusal pazarının yaşandığı fenomen yerine haddinden fazla sayıda esenlik, polis güçleri ve itfaiye aracı ekipleri sevk edildi. Kazada Tuncel Yılmayan, Veli Özdemir ve Şükrü Güler hayatını kaybetti. Yaralanan Ademiyet Z. (51), Aydınlık B. (55), Nezahat G. (50), Mustafa S. (42) ve Mehmet K. (44) ambulanslara bindirilerek Kastamonu Yetişek ve Araştırı Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ve afiyet ekipleri, el fenerleriyle çevrede ayrıksı yanık olup olmadığını aradı.

“KARŞI ŞERİTTEN UÇARAK ÜZERİMİZE GELDİ”

Birey pazarının yaşandığı ilçe anını anlatan Suat Kıroğlu, “Biz, Samsun’a gidiyorduk. Alın şeritten uçarak üzerimize geldi. Önceki bizim aracımıza çarptı, peşi sıra arkadan mevrut araçlara çarptı. Bize çarptıktan sonrasını biz göremedik. Fakat 300 metre ileride durabildik tığ. Aracımız devrilmedi. Şansa ahali frenini çektik ve gelip burada durduk. İki kişiyi kontrol gayeli hastaneye getirdiler. Aracımız, önceki bize çarpmanın etkisiyle bu ayla geldi. Biz başka tek yere çarpmadık. Araba çarpınca bu ağıl geldik” dedi.



Share: