Katışıksız Sağlık-İş Sendikası Çorum Şubesinden tıbbi sekreterlerle ilgilendiren açıklamaya tepki

Öz Esenlik-İş Sendikası Çorum Ofis Başkanı Hüsnü Aykan, Eti Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırı Hastanesinde etkin tıbbi sekreterlerin vatandaşlara baskı çıkarttığı iddiasının temel olmadığını belirtti.

Aykan, Çorum Eti Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Bilimi ve Araştırı Hastanesi önünde düzenlediği matbuat açıklamasında, bir partinin iklim başkanlığından yapılan açıklamada, gâh sayrılarevi çalışanlarının vatandaşlara yüklülük çıkarttığının iddia edildiğini söyledi.

Asılsız itham ve iddiaların gerçekten görevini hesabına getirmek amacıyla canla başla uğraş fail bire bir camiayı örselemek üzere yapıldığını öne süren Aykan, “Doktor bulunan polikliniklerin tamamında sekreterlerimiz yabansı ceht harcama etmektedir. Yataklı servislerde hastaların taburcu işlemlerinde, hastaların yahut sökel yakınlarının kanıt edildiği üzere değme evrak gezdirme işlemi yoktur. Bu söylemlerin hiçbiri kabul edilemez. Aslı yoksuz suçlamaları kabul etmiyor, popülizme kurban olan fırka yetkilisini yekpare üyelerimiz namına kınıyoruz.” ifadelerini kullandı.



Share: