Kavak Kaymakamı Atar Görevine Başladı

Kavak Kaymakamlığına atanan Faruk Atar, görevine başladı.

Cıvıl Cıvıl’nun Gürgentepe Kaymakamı iken Samsun’un Kavak ilçesi Kaymakamlığına atanan Faruk Atar, kaza hükümet konağı uğrunda toplanan alım amirleri yoluyla karşılandı.

Daha sonradan makamına sabık Ilçebay Atar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun’un yumuşak ilçesi güreşçiler diyarı Kavak’ta fariza yapmaktan duyacağı memnuniyeti ifade etti.

Kendisinin bölgeye ecnebi olmadığını rapor fail Şekerci, “Devletimiz nerede akla yatkın görürse hizmetimi yürütürüm. Buradaki hizmet süremde Kavak ve halkı için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 1992 yılında doğan ve Kalaba’nun Çaybaşı ilçesi nüfusuna mukayyet olan Atar, ilköğretimini Samsun’un Çarşamba ilçesinde, ortaöğretim eğitimini ise Kalabalık’nun Ünye ilçesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amme Idaresi Bölümünden bir dönem erken ve kısım birincisi olarak 2015 yılında çıkışlı olan Atar, 2016-2020 yılları ortada İstanbul Şişman Mükellefler Rüşvet Dairesi Başkanlığı’nda Gelir Uzmanı kendisine görev yaptıktan sonradan 2020 yılında yapılan İçişleri Bakanlığı 109. Ahit Ilçebay Adaylığı sınavını kazanarak Ağrı Ilçebay Adayı namına Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Veca ilinde İl Suret Stajını, Malatya ve Zonguldak illerinde Mülkiye Müfettişi refakatinde Denet Stajını tümleç Atar, Cıvıl Cıvıl Ünye ve Giresun Tirebolu ilçelerinde ise Kaymakam Refikliği stajlarını başarıyla gerçekleştirdi.

14 Küçük Ay 2022 tarihinden beri Gürgentepe Kaymakamlığını yürütmekte iken Kavak Kaymakamlığı görevine atanan Atar’ın ferah derecede İngilizce bildiği, evli ve tıpkısı çocuk babası olduğu öğrenildi.

Share: