Kayserispor, Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

– Kayserispor, Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Ramazan Civelek: “Taraftarımızın bizi rastgele antlaşma desteklemesini istiyoruz”

KAYSERİ – Kayserispor, Spor Göt Süper Lig’in 4. haftasında sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kayserispor, ligin 4. haftasında kendi sahasında Giresunspor’u ağırlayacak. Teknik Direktör Çağcıl Atan nezaretinde maç hazırlıklarına tamam hızıyla devam eden solgun-kırmızılı takım, taraftarın dahi desteği ile sahasında 3 puana iyesi olmak istiyor. Antrenman öncesi izah özne Kayserispor’un Fransız futbolcusu Lionel Carole, “İç sahada evimizde oynuyoruz. Evimizde oynadığımız seçme maçta maçı edinim arzusundayız taraftarımızın uğrunda. Bu birlikte bizim üzere koca tıpkısı bati olacak. Onların desteği ile birlikte ileriye gezmek ve maçı kullanmak için elinden geleni özne aynı takımı belirtmek istiyoruz” dedi.

Orta meydan oyuncusu Ramazan Civelek bile, “Mehabetli bire bir karşılamaya çıkacağız evimizde. Evimizde rastgele zaman dinç bire bir mızıka olduk. Giresunspor da lige gür başlayan ekiplerden biri. Tığ evimizde oynayacağımız üzere bu maçın favorisi olduğumuzu düşünüyorum. Yaşayan tıpkı oyunumuz var. Hocamızla bu arada kampın esasen beri çalışıyoruz. Oyunumuzu sahaya yansıtıp yer mebzul şekilde galibiyetle kalkmak istiyoruz. Taraftarımızın sesi siftinlik iyiydi. Taraftarlarımıza mesajım dahi mebzul ve ya dokunaklı oynayabiliriz üste yenmiş bile olabiliriz amma biz onlarla değme ahit yaşayan tıpkısı bando olduk. Onlarla beraber güzeşte yıl de bunu gördük. Bize aşağı bindi olduklarında bol yerlere geldiğimizi birlikte gördük. Bu yüzden taraftara mesajım bizi herhangi bir ahit desteklemeleri” ifadelerine saha verdi.

Kayserispor ile Giresunspor ortada oynanacak yarışma 28 Ağustos Pazar günü Bedel Arpalık Stadyumu’dahi saat 19.15’te başlayacak.



Share: