KAZADA ÖLEN ÇİFT İLE OĞULLARI, TOPRAĞA VERİLDİ

KOCAELİ’nin Gebze ilçesinde TIR’a arkadan çoğaltan otomobilde yaşamını yitiren Mustafa Demir (49) ile eşi Hatice (47) ve oğulları Muhammed Muazzez Demir’in (15) cenazeleri, Rize’de toprağa verildi.

Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul istikameti Balçık muhik esbak akşam ezanı Mustafa Çıpa yönetimindeki 06 MMF 44 plakalı otomobil, arızalandığı amacıyla sol şeritte duran 34 CJS 484 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 70 metre sürüklenen aracın sürücüsü Çipo, eşi Hatice ve çocukları Muhammed Eren Çipo hayatını kaybetti.

Demir çifti ile oğullarının cenazeleri, yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Rize’nin Çayeli ilçesi Demirhisar köyüne götürüldü. Vahim neşeli zımnında öğle vakti yolda kılınan cenazede, sülale üyeleri ve yakınları gözyaşı döktü. Demir ailesi fertlerinden geriye küsurat ve kaymakamlık haset Rize’de olan değişik çocukları Berna (25) ile Olmuş Mualla Demir (23) cenazede taziyeleri akseptans etti. Cenaze namazında acılı kardeşlerden Olmuş Ali Çıpa, annesi, babası ile kardeşinin tabutu başında bozulmamış tuttu.

Kızının cenaze namazını kıldırtan Odalık Polat, “Damadım haddinden fazla gani ve ahi bir insandı. Kızım dahi namazında niyazındaydı” diye niteleyerek helallik istedi. Muhammed Eren Demir’in tabutunu de hafızlık arkadaşları taşıdı. Namazın peşi sıra cenazeler, eş kabristanlığında toprağa verildi.

Share: