Kemer Belediyesinden aşure ikramı

Kemer Şehremini Necati Topaloğlu, Aşure Ayı ayı nedeniyle Elemli ve Arslanbucak mahallelerinde vatandaşlara alaca aş ikram etti.

Daha ilk Eskimemiş Mahalle, Tekirova, Beldibi, Çamyuva ve Kuzdere mahallelerinde dağıtılan alaca aş, bu kere Göynük ve Arslanbucak mahallerinde kurulan ilişki yerlerinde dağıtıldı. Alaca Aş dağıtımında Belediye Başkanı Topaloğlu’na eşi Fikriye Topaloğlu, Komutan Yardımcısı Tehlikesiz Gül ve eşi Ayla Gül ile Üzüntülü Muhtar Ramazan Palamut, Arslanbucak Muhtar İsmail Uğur zevcelik etti. Belediye Reisi Topaloğlu ve beraberindekiler, pazar namına mevrut vatandaşlarla üstelik dostane etti. Topaloğlu, elan bilahare aşurenin başına geçerek vatandaşlara ve turistlere alaca aş ağırlama etti. Münasebet esnafını da bir tane yegâne konuşma eden Başkan Topaloğlu ile Komutan Yardımcısı Gül, esnafa yavuz işler temennisinde bulundu.

Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Muharrem ayı dolayısıyla Üzüntülü ve Arslanbucak mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve alaca aş ikramında bulunduklarını belirterek, tüm Kemerlilerin Aşure Ayı ayını tebrik ettiğini kaydetti. – ANTALYA

Share: