Kemer Belediyesinden vatandaşlara ve turistlere alaca aş ikramı

Kemer Belediye Reisi Necati Topaloğlu, Muharrem kocaoğlan zımnında vatandaşlara aşure ağırlama etti.

Tümsekli Eskimemiş Mahallede kurulan Antalya Büyükşehir Belediyesine ilgili alışveriş yerinde alaca aş dağıtan Belediye Başkanı Topaloğlu’na, Şehremaneti Komutan Yardımcısı Sakıncasız Gül, Başkan Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu ve Başbuğ Yardımcısı Gül’ün eşi Kuzuluk Gül ve CHP Eş Kolları Başkanı Duyma Özdemir zevcelik etti.

Başbuğ Topaloğlu ve beraberindekiler ilk ilişki yerindeki esnafı ziyaret ederek kalburüstü amal temennisinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet fail Başbuğ Topaloğlu, henüz bilahare turistlere alaca aş izzetüikram etti. Başbuğ Topaloğlu, ardından Beldibi Mahallesinde ve Arslanbucak Mahallesindeki Kemer Belediyesi Bakım Alanında vatandaşlara ve işçilere alaca aş izzetüikram etti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, aşurenin irtibat ve beraberliği perçinlediğini belirterek, ulus kendisine irtibat ve kardeşlik içerisinde daha dinç olduklarını söyledi.

Hafta boyunca parçalanmamış mahallelerdeki iş yerlerinde alaca aş dağıtımına bitmeme edeceklerini ifade eden Topaloğlu, “Cemi halkımızın Aşure Ayı ayını kutlama ediyorum. İslam alemine hayırlar getirmesini arzu ediyorum.” dedi.

İlk nöbet aşurenin tadına icra vekili yabancı misafirler ise aşureyi çok beğendiklerini ve ikramlarından dolayı Tümsekli Uray personeline teşekkürname ettiklerini kaydetti. Öte yandan Tümsekli Belediyesi asıl çatı uğrunda birlikte belediye çalışanlarına aşure ikramında bulunuldu. – ANTALYA

Share: