Kılıçdaroğlu: “Yalova’da ve Ülkemizin Gelişigüzel Karış Toprağında Tıpkısı Curcunalı Yükseliyor; Bilcümle Beraber, Bütün Beraber”

CHP Umumi Başkanı Eksiksizlik Kılıçdaroğlu, kendisinin 9 Ağustos’ta Edirne’den yaptığı “Edirne’den Ardahan’a anlaşma, helalleşme, düzelme, tecessüm istiyor milletimiz. Bilcümle bu arada, hep beraber…” sosyal iletişim araçları paylaşımına bugün Yalova’dan karşılık yazdı. Kılıçdaroğlu, “Yalova’da ve ülkemizin seçkin karış toprağında bir gürültülü yükseliyor; bütün beraber, hep beraber…” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Eksiksizlik Kılıçdaroğlu, toplumsal medya hesabından 9 Ağustos’ta, “Edirne’den Ardahan’a uyuşma, helalleşme, düzelme, canlanma istiyor milletimiz. Bütün beraber, hep bu arada” açıklaması ile gelişigüzel Edirne’dahi esnaf ziyaretinde yaptığı konuşma sırasında fariğ tıpkı fotoğraf paylaşmıştı.

Kılıçdaroğlu bugün da Yalova’da esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmadan tıpkısı rubai paylaşarak; “Yalova’da ve ülkemizin değme karış toprağında tıpkısı gürültülü yükseliyor; bilcümle beraber, hep bu arada…” değerlendirmesini yaptı.

Share: