Kilis’te öldürülen esas ve kızın cesedi ailesine konfirmasyon edildi

Kilis’te öldürülmüş esas ve kızın cesedi ailesine doğrulama edildi

KİLİS – Kilis’te, baldızı ve kızını bıçaklayarak hunharcasına öldüren zanlının tutuklanmasından bilahare asıl ve kızın cesedi ailesine teslim edildi.

Suret ilçeye tutkun Topdağı (Kefiz) köyünde kırsalında Lahut Hac Süleyman Ş.H.S.’yi vasıtasıyla baldızı 50 yaşındaki Nura Hac Süleyman ile gönül ilişkisi yaşadığı tez edilen 13 yaşındaki kızı Riham Büyük Elmuhammed’ı bıçaklayarak öldüren çirkin tutuklandı.

Maktul ana ve kızın cesedi ailesi aracılığıyla alınarak Kilis muasır Mezarlıkta toprağa verildi. Ölenlerin yakınlarından bazıları hastaneden cenazelerin alındığı sırada baygınlık geçirdi.

“Tekme cinayetin peşi sıra rağbet ilişkisi bundan sonra”

Ş.H.S’nin istek ilişkisi yaşadığı kanıt edilen Riham Mehabetli Elmuhammed ilişkisinin ortaya çıkması üstüne Riham Ulvi Elmuhammed ile annesi Nura Hac Süleyman’ı Gaziantep’te kiraladığı makine ile temas etmek üzere Kilis’e getirdi. Asıl ve kız ile tartışan Ş.H.S. tarafından bıçaklayarak öldürdü. Asıl ve kıza 30’den aşkın bıçak isabet ettiği öğrenildi.

“Zanlı cinayet mahalline mevrut”

Cumartesi akşama cinayetleri işledikten sonra kiralamağı araba ile çalmak isterken araba arzılanması üstüne otomobili otopark ederek, dolmuş ile Gaziantep’e gitti. Devrisi günü özlük otomobili ile olay hesabına mevrut meşkûk jandarmanın olay durumunda tetkik yaptığını gördükten sonraları otomobili ile Gaziantep’e dönlerken, yolda aplikasyon eden cingöz ekipleri marifetiyle izinsiz seyahat etmek suçundan işlem yapıldı.

‘Maktullerin kimliği belirlenmeden jandarma marifetiyle çirkin yakalandı”

Öldürülmüş Anne kızın üstünde etiket olmadığı amacıyla güllabi kimliklerini sınırlamak için genel yetenekli sormaca başlattığı esnada destursuz yolculuk edenlere ve prosedür yapılan Suriyeliler üstüne yoğunlaştı. Şüpheli Ş.H.S’nin alıcı görüntüleri ve gayrı maharet sistemler üzerinden Kilis’e iki ahit üst üste gelmesini belirlemesi üstüne Gaziantep’teki ikametini işler düzenleyerek gözaltına aldı. Ş.H.S. jandarma marifetiyle suçunu itiraf ederek, bilcümle olayı anlattı. Arızalanan kiraladığı açkı Kilis merkezde bulunarak incelendi. Çirkin Ş.H.S. sabaha alın atıf edildiği adli merciler aracılığıyla tutuklandı. Asıl ve kızın cesedi yakınları marifetiyle alınarak Kilis’te defnedildi

(MAD-SD-ÖK-Y)



Share: