Kırıkkale’de polis ekipleri kente gelen darülfünun öğrencilerini boydak bırakmıyor

İl Güvenlik Müdürlüğü ekipleri, Kırıkkale Üniversitesini kazanarak kente mevrut öğrencilere ikramda bulunarak, türlü konularda vukuf veriyor.

Terörle Uğraş Yazıhane Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Kürsü Amirliği ekipleri, üniversitenin Yenişehir Yerleşkesi’nde açtığı stantta kentte gelen öğrencilerle yakından ilgileniyor.

Öğrenci ve ailelerine ikramda bulunun ekipler, eğitim yuvası üniversiteler ve çevresinde illegal faaliyetlerin engellenmesi, yanlışlık ve suçlunun önüne geçilmesi, gayrikanuni örgütlenmiş yahut örgütlenebilecek gruplara cebin lazım önlemleri alıyor.

Yeni ayrımsız şehre gelen öğrencilerin ilk andan itibaren kendilerini güvende hissetmeleri için icraat eden ekipler, gençlere karar vermeden ilk seçme yapabilme kabiliyeti kazandırabilmeyi, basiret sahibi bireyler kendisine ati hedefi oluşturabilmeyi, ülke sevgisini arttırarak ilişkinlik bilincini pekiştirmeyi ve terör örgütlerinin yaymaca ve öge gerçekleştirme ika faaliyetlerini tembel arkaç getirerek suçtan uzak kalmalarını tedarik etmek üzere icraat yürütüyor.

Share: