Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde evvel yıldızlı his ameliyatı gerçekleştirildi

Kırklareli Eğitim Bilimi ve Araştırı Hastanesinde önce yalınlık önsezi ameliyatı operasyonu gerçekleştirildi.

Kofçaz ilçesinde faal 71 yaşındaki Naci Baykul, nefes darlığı şikayetiyle Kırklareli Eğitim ve Araştırı Hastanesine başvurdu.

Prof. Dr. Ömer Işık, vacip anjiyo ve farklı tetkikler sonrası duygu kapağında mesele olduğunu belirlediği hastanın ameliyat olmasına değişmeyen verdi.

Işık ve ekibi Baykul’u faaliyetler etti.

Baykul’u görüşme fail Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, ameliyatı gerçekleştiren Ömer Işık ile ekibine teşekkürname etti.

Hastaların eksantrik illere gitmesini istemediklerini tabir fail Şengörür, bütün hastalara eski olsun dileğinde bulundu.

İl Keyif Müdürü Mahmur Çiçeği Cerit ise Kırklareli’nde ilk defa berrak ihtisas ameliyatı yapıldığı amacıyla çekici olduklarını kaydetti.

Çok heyecanlı olduklarını vurgulayan Cerit, “Çokça şükür zaman yüzümüz doğru anlımız boş. Takım ve koca gücü itibarıyla Kırklareli Üniversitesi ile Keyif Bakanlığımızdan çok bindi aldık. Bu gurur bize yeter.” diye konuştu.

Kırklareli Yetişek ve Araştırı Hastanesi Başhekimi Çağdaş Derdiyok ta çıktı zahir duygu ameliyatı yapabilen hastanelerden biri olduklarını dile getirdi.

Bu tuhaf ameliyatlarda medikal malzemeden çokça âdem kalitesinin büyük olduğunu vurgulayan Derdiyok, bundan sonra kalburüstü ameliyatlara ve çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını tabir etti.

Işık ise ameliyatın kudretli tıpkısı şekilde tamamlanarak hastanın sağlığına kavuştuğunu kaydetti.



Share: