KLÜ Rektörü Şengörür, üniversitelerini tercih fail öğrencilere teşekkür etti

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, üniversitelerini yeğleme eden öğrencilere teşekkürname etti.

Şengörür, yaptığı mukayyet açıklamada, üniversitelerinin kalifiye kadrosuyla gelişigüzel fakülte, akademi ve çığır yüksekokullarının eğin düzem imkanlara topluluk olduğunu belirtti.

En eskimemiş teknolojilerle donatılmış laboratuvarlar ve dersliklerde eğitim bilimi verdiklerini anlatım eden Şengörür, toplumsal, kültürel ve sportif etkinliklerle birlikte öğrencilerin gelişimlerini öncelediklerini bildirdi.

KLÜ’nün Türkiye’nin yenilikçi ve müteşebbis üniversitelerinden olduğunu aktaran Şengörür, şunları kaydetti:

“Kariyerinize ve geleceğinize cephe verirken üniversitemizi tercih etiğiniz amacıyla sizleri kutluyor, bizlere güvendiğiniz üzere de canı gönülden teşekkür ediyorum. Hayatınızın unutulmaz yıllarını yaşayacağınız darülfünun yolculuğunuzda nitelikli akademik ve yönetimsel kadromuz ile baştan sona yanınızda olacağız, siz kıymetli öğrencilerimizi bildirme ongun şekilde geleceğe hazırlamak amacıyla hız göstereceğiz. Sizin için çalışmaya, başarmaya ve sizlerle güçlenmeye devam edeceğiz. Ülkemizi elan müreffeh yarınlara alay malay taşıyacağız.”

Share: