Kocasinan’da daha fonksiyonel parklar, mutlu kollar

Kocasinan Belediyesi, ilçenin genelindeki parkları akıbet teknoloji oyuncaklar ve spor aletleriyle donatarak, elan işlevsel ağıl getiriyor. Tasarım yönünden ayırt oluşturan ve donanım ile işlevsel itibarıyla eş teşekkül fail sosyal hayat alanları yaptıklarını tamlayan Kocasinan Belediye Reisi Ahmet Çolakbayrakdar, “Çocuklarımızın hayalini süsleyen yeni, değişik ve çok fonksiyonlu parklar yapıyoruz” dedi.

Mevcut parkların yanında eskimemiş parklara nazik ehemmiyet verdiklerine dikkati calip Başbuğ Çolakbayrakdar, ilçeye kullanılmamış yeşil alanlar kazandırmaya ve vatandaşların adamakıllı mesafe geçirebilecekleri toplumsal alanların sayısını artırmaya bitmeme ettiklerini söyledi. Çağdaş parklar ile Kocasinan’ı yeşile bürünmüş farklı aynı şehir haline getirdiklerini söyleyen Komutan Çolakbayrakdar, ayrımlı parkların Kocasinan’a ve Kayseri’ye ayrı ayrımsız görk kattığını dile getirerek; “Kocasinan’ın beherglas mahallesinde park, bostan ve yeşil düz çalışmalarına aceleten devam ediyoruz. Haddinden Fazla sayıda nebat ve ağaç türünü bünyesinde barındırmakta olan, temas yaştan insanın şen tıpkısı şekilde spor aktivitelerini gerçekleştirebildikleri haddinden fazla fonksiyonlu, tevakkuf, istirahat ve kardeş kardeş mekanlarına erbap parklarımızın sayısını yükseltmek amacıyla çalışıyoruz. Geleceği düş meşbu çocuklarımızın parklarda özgürce oyunlarını oynayacakları, hayallerini yeşertecekleri ve gönüllerince eğlenecekleri konforlu bire bir müstevi sunuyoruz. Lüzumlu park yeri yapımıyla gerekse kasaba aranjman ve yenileme çalışmaları ile Kocasinan’a kullanılmamış ayrımsız zaman katıyoruz. Bu çerçevede yavru ve yetişkinlerin günce yaşamının ayrımsız parçası olan, deli dolu kendisine beğenilen alanların bakımı sağlanırken; dokuncalı bakterilerin oluşumunu üstelik türlü olduğunca önlemeye çalışıyoruz. Hep gayretimiz, çabamız, bölge sakinlerine, elan mutlu olacakları ayrımsız düzlem alıştırmak ve daha çevreci yaklaşımlarla onlara bakım edebilmektir” ifadelerini kullandı.

Daha domuzuna yarınlar üzere çalıştıklarını vurgulayan Başbuğ Çolakbayrakdar, doğa ile tarihin ayrımsız arada yaşandığı, misilsiz güzellikleri içine barından Kocasinan’a yakışan hayat alanları mensur ederek, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. – KAYSERİ

Share: