Komutan Cebbar depremzede aileleri mülakat etti

Altıeylül Belediye Reisi Hasan Orion, 10 ilde şappadak yıkıma etmen olan 7,7 ve 7,5lik depremlerin ardından Altıeylül’e mevrut depremzedeleri konuşma etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Cebbar Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenerek Altıeylül’e mevrut depremzedeleri ziyaret ederek önceki olsun dileklerini iletti. Ziyarette Yanlışsız Fırka Balıkesir Mebus Bahtiyar Aydemir, Dürüst Fırka Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis ile Balıkesir Sülale ve Toplumsal Hizmetler İl Müdürü Hatice Arkadaş saha aldı.

Depreme yakalanan depremzedeler ile ayrımsız müddet ahbapça ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Cebbar, depremzede çocuklarla üstelik yakından ilgilenerek değişik hediyeler verdi. Ziyarette mütekellim Başkan Avcı, yaşanan hareket felaketiyle gelişigüzel ilişki ve beraberliğin en üst noktaya çıktığını belirterek, “Depremin yaşandığı önce saatten itibaren Altıeylül kendisine bölgeye yardım elimizi geri bırakmak için çalışmaya başladık. Facia bölgesine bugüne büyüklüğünde mütenevvi gerekseme malzemelerinden oluşan 94 arkalama tırı gönderdik. Yaralar sarılana kadar üzerimize sakıt ne varsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Tamam Türkiye’nin yüreğini yakıcı deprem felaketinin ardından şehrimize gelmeye başlayan depremzedelerimizden Altıeylül’e vasıl vatandaşlarımıza ziyarette bulunarak kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizler kavim olarak baskı zamanlarda ulus olmanın ve dayanışmanın bilincinde olan insanlarız. İnşallah bu proses boyunca ilçemizde ağırlayacağımız depremzedelerimiz amacıyla Altıeylül Belediyesi adına elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. – BALIKESİR

Share: