Komutan Kılca, cömert site belediye reisi Geylani ile istişarede bulundu

Konya’nın suret Karatay İlçe Belediyesi Başkanı Hasan Kılca, cömert şehri olan Bitlis’in Tatvan Belediye Reisi Mehmet Sakıncasız Geylani ve beraberindeki yıldız bilimi ile alay malay istişarelerde bulundu.

Karatay’ın ahi şehirlerinden biri olan Bitlis’in Tatvan Şehremini Mehmet Emin Geylani ve beraberindeki yıldız bilimi, Karatay Şehremini Hasan Kılca’yı konuşma etti. Konuşma programı çerçevesinde Tatvan Belediye Reisi Mehmet Güvenli Geylani ve beraberindeki yıldız bilimi; Karatay Belediyesi aracılığıyla ilçeye kazandırılan Karatay Karaarslan Piknik Bahçesi, sosyal tesisler, Büyüksinan Ilişkin Kapalı Aksata Marketi, Kafe Karatay Büyüksinan Şubesi, Karatay Gidiş Geliş Terbiye Parkı, Tatlıcak Tesisleri içerisindeki Kullanılmamış Asfalt Plenti, Asfalt ve Beton Elemanları Analiz Laboratuvarı ile akim atık çalışmalarını inceledi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan bahis konusu envestisman ve projeler hakkında vukuf alan Tatvan Belediye Reisi Mehmet Emin Geylani, Karatay Belediyesinin hizmetleriyle ilçeye derece kattığını belirtti. Komutan Geylani antrparantez, Karatay’dahi ortaya konan bakım anlayışının Tatvan’daki çalışmaları için de adamakıllı ayrımsız örneklik dokuma edeceğini sözlerine ekledi.

Karatay Belediye Reisi Hasan Kılca ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karatay ve Tatvan arasındaki beraberlik ve dostluğu henüz bile yetiştirmek, toplumsal, kültürel ve ustalık üzere henüz birçok konuda işbirliği yazmak, teavün, dayanışmayı sonsuz etmek için 2020 yılında Karatay ile Tatvan ilçelerimiz ortada kardeş kent ve cömert belediye protokolü imzalamıştık. Bu işbirliği protokolünün ardından Karatay’ımızın bilgi birikimini cömert belediyemiz Tatvan’a aktarırken, kuma hizmetler ve kuma el birliği projeleri üzere birlikte birçok icraat yürütüyoruz. Zaman tıpkısı kez henüz Tatvan’ın kıymetli Şehremini Mehmet Emniyetli Geylani kardeşimle tıpkı araya geldik ve Karatay Belediyesi olarak yürüttüğümüz icraat üzerine bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın başkanımızı Karatay’üstelik ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti anlatım ederken, bu ziyaretin kardeşliğimizin daha üstelik gelişmesine dil olmasını diliyorum” dedi. – KONYA

Share: