Komutan Öndül’den Itimat Müdürü Tefek’e ülfet

Terörle Savaş ve Yer Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Tahsin Öndül, İlçe Itimat Müdürü Aytaç Tefek’i makamında musahabe etti.

Dernek Başkanı Tahsin Öndül. Beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle İlçe Güvenlik Müdürü Aytaç Tefek’i müzakere ederek, verdiği destek ve yardımlardan periferi teşekkürname etti. Sisli İlçe Güven Müdürü Aytaç Tefek, Terörle Savaş ve Işlev Kahramanları Şehit ve Gazi Aileleri Tesanüt Derneği Başkanı Tahsin Öndül ve beraberindekilere ziyaretlerinden âlem teşekkürname ederek, imdi üstelik muazzez vatanımız için canlarını feda fail şehit ve gazilerin ailelere zaruri olan kül desteği vermeye bitmeme edeceklerini ifade etti. Tefek, “Sisli ilçesinde görev yapmaktan nazik bir memnuniyet duymaktayım. Bulanık’ta huzuru ulaşmak noktasında bütün ekiplerimizle gece gündüz demeden çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Başkan Tahsin Öndül, Müdür Tefek ile yaklaşık beş yıldır ilçede görev yapan ve tayini Bursa’ya çıkan İlçe Gidiş Geliş Komiseri Emre Beşik’e hizmetlerinden âlem plaket sunma etti. – MUŞ

Share: