Komutan Zolan, Çal’da vatandaşları dinledi

Denizli’nin Çal ilçesine tamam ekibiyle tarh yaparak ilçenin rağbet, teklif ve sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin 616 mahallesine tek alt bölüm yapamadan hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, “Çal gelişigüzel ahit bize sevgisini, sıcaklığını göstermiştir” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tıpkı dizi film mülakat ve program için Çal ilçesini görüşme etti. Başkan Osman Zolan’a, uray sedir üyeleri, ofis başkanları ve beraberindekiler eşlik etti. Başbuğ Zolan, Çal’ın zat içerisinde bir nice güzelliği barındıran ayrımsız kaymakamlık olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Çal ilçemizin büyümüş insanları, tarihi değerleri, üretimi, sanatı, kültürü beribenzer çok çok yetişkin. Bunların üstüne yerli yönetimler anlamında bize sakıt vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını -enfrastrüktür, yol, sosyal yapılış, arabalık, yeşil düzlük, spor alanları gibi- gidermemiz gerekiyordu” dedi. Denizli’nin 616 mahallesine tek ayrım yapamadan hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Çıktı de yapılacak işleri var, inşallah halk ahali kol kolalama yaşayış içinde yapmayı Allah’ım bizlere baht etsin. Bu domuzuna karşılamadan etraf çokça teşekkür ediyorum. Çal seçme zaman bize sevgisini, sıcaklığını göstermiştir. Eksiksiz vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların peşi sıra Akcan, Komutan Zolan’a Çal üzümü dürü etti.

Çallı kadınların umum emeği göz nuru ürünleri

Çal ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla tıpkısı araya gelerek yegâne bir tane taleplerini dinleyen Komutan Zolan, ilçe merkezinde bire bir müddet esnafı mülakat ederek hoş işlemler diledi. Başkan Zolan daha sonradan AK Öğür Çal İlçe Teşkilatı ile bire bir araya gelerek anne paye, kadın, gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanlarıyla buluştu. Çal Tarım Odası’nı konuşma ederek burada oda başkanları ile bir araya mevrut Başbuğ Zolan, sorunları dinledi. Başbuğ Zolan son kendisine ilçenin çoğalan topraklarından yetişen birbirinden özel ürünlerin satışa sunulduğu Çal Avrat Kooperatifi’ni konuşma etti, kadınlara çalışmalarında muvaffakiyet ve kolaylıklar diledi. – DENİZLİ

Share: