Köy çocukları ilk defa hamburger yedi

Köy çocukları ilk kez hamburger yedi

MUŞ – Muş’tan 50 kilometre uzaklıktaki Gündoğan köyünde aktif çocuklar, hayatlarında ilk kez hamburger yedi.

Muş’ta 5 yılda 35 bin çocuğa vasıl “Doğrudan Ele Bahtiyarlık” ekibi, hayırseverlerle gerekseme sahipleri ortada köprü kurmaya devam ediyor. “Aracısız Ele Bahtiyarlık” ekibi, Muş’tan 50 kilometre uzaklıktaki Gündoğan köyünde durma eden 30 çocuğa kışlık bot, mont ve hamburger dağıttı. Ayrıntılar hediyelerini almanın birlikte ilk kez hamburger yemenin mutluluğunu yaşadı.

4’üncü derslik öğrencilerinden Yüksek Talih, ilk defa hamburger yedikleri amacıyla çokça mutlu olduklarını söyleyerek, “Abilerimiz bugün bizi görüşme ederek bot ve montgomer getirdiler. Ayrıca hayatımda ilk defa hamburger yedim ve haddinden fazla bahtiyar oldu” dedi.

Bot ve montgomer armağan aldıklarını tamlayan 4’üncü derslik öğrencilerinden Belirsu Gül ise “Köyümüz Muş’tan ırak ve haddinden fazla antipatik. Zaman abilerimiz bizleri köyümüzde musahabe ettiler. Bize bot ve mont bağış ettiler. İlk nöbet hamburger yedim, tadı çok güzeldi” ifadelerini kullandı.

İlk sefer çocukların hamburger yemelerini sağladıklarını tabir eden Elden Ele Bahtiyarlık Kadro Başkanı Bilal Lüle Taşı de, “Bugün Muş’tan 50 kilometre uzaklıktaki Gündoğan köyüne geldik. Buradaki çocukların bot ve mont eksikliğini tespit ettik. Zaman 30 çocuğumuza bot ve mont dağıttık. Bugün çocuklara ayrıca hamburger getirdik. İlk defa çocukların hamburger yemelerini sağladık. İlk nöbet hamburger yiyici çocukların mutluluğu bizi çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

Çocuklara hamburger ısmarlayan hayırseverlerden Hayrettin Özbey ise Gündoğan köyündeki çocukların hayatlarında tek hamburger yemediklerini öğrendiğini belirterek, “Benim üzere haddinden fazla birey bir an oldu. Ego de bu konuda dayanaklık etmek istedim. Bura şehirden uzak bire bir köy. Şehirdeki hayatı metanetli fazla yaşayamıyorlar. Bu mutluluklarına iştirak etmek amacıyla geldik. Arkadaşlara teşekkürname ederiz, herkesin desteğini bekleriz” ifadelerini kullandı.

Share: