Koyunları telef olan eş çobanın imdadına Komutan Çerçioğlu yetişti

Entelektüel’ın Köşk ilçesine sınırlı rustik Başçayır Mahallesi’nde küçükbaş efsanevi ağılına giren çıkmaz köpekleri aracılığıyla 20 koyunu katil edilen çobanın imdadına Okumuş Büyükşehir Belediye Reisi Hırslı Çerçioğlu yetişti. Olayı haber düz Münevver Büyükşehir Şehremini Heyecan Çerçoğlu, koyunları temizlik olan Gülsüm Çoban’a ayrımsız sayı damızlık çalıştırıcı ile tıpkısı tutar koyun gönderdi.

Köşk ilçesine sınırlanmış Kırsal Başçayır Mahallesi’nde hayvancılık işleyen Gülsüm Çoban isimli tıpkısı karı, dağda koyunlarını otlattığı tam ağılında bıraktığı kuzulara, ağıla giren çıkmaz köpekleri saldırdı. Sokak köpeklerinin saldırdığı onlarca kuzudan 20 tanesi temizlik olurken haddinden fazla sayıda kuzu da köpeklerin saldırısından dertli namına kurtuldu. Ağıla geldiğinde karşılaştığı manzara karşısında adeta şok olan Gülsüm Sürücü, gözyaşlarını tutamadı.

Ekonomik sıkıntıları üstelik olan kanayaklı kadının durumunu öğrenen Kültürlü Büyükşehir Belediye Başkanı Dinamit Çerçioğlu, sorunun çözülmesi için ekipleri Başçayır Mahallesi’ne atıf etti. Çerçioğlu, Gülsüm Sürücü’a yüklenmek için Büyükşehir Belediyesi’nin Ciklet Koyunu Üretim Çiftliği’nden ayrımsız skor maya koç ile aynı hacim koyun gönderdi. Büyükşehir Belediyesi’nin jesti ile acısını unutan Gülsüm Sürücü, Komutan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Karşısında Entelektüel Büyükşehir Belediye Başbuğ Vekili Barış Altıntaş, belediye veterineri ve Toplumsal Hizmetler Daire Başkanlığı’na ilişkin kişilerden oluşan ekibi görünce duygularına hakim olamayan Gülsüm Güdücü, acısını dindiren Büyükşehir Belediye Başkanı Korkunç Çerçioğlu’na teşekkürname etti. Başbuğ Yardımcısı Barış Altıntaş’ın telefonu ile Gülsüm Güdücü ile görüşen Çerçioğlu, Tutku Çoban’ın acısını paylaşarak eski olsun dileklerini iletti.

Büyükşehir Belediyesi’nin destek üzere gönderdiği koç ve koyunlarla bir anda acısı hafifleyen Gülsüm Sürücü, yetiştiricilerin kısık rüyası haline mevrut sokak köpeği sorununun dahi çözülmesini istedi. beraber çıkmaz köpeklerinin saldırısında yaralanan kucak ve kuzular, Kültürlü Büyükşehir Belediyesi’nin Efsanevi Sağlığı Birimi aracılığıyla tedavisi cereyan etmek amacıyla ağıldan alınıp efsanevi hastanesine götürüldü. – AYDIN



Share: