Kozmetik firması Olentıs, üçüncü mağazasını Tekirdağ’da açtı

Kozmetik firması Olentıs, üçüncü mağazasını Tekirdağ’ın Dertli ilçesinde törenle açtı.

İlçedeki benzeri ahzüita merkezinde planlı törende, firmanın üniversite-endüstri iş birliğinde geliştirdiği ürünler sergilendi.

Firmanın sahibi Meram Mecnunca, AA muhabirine, 172 ürünle 3 mağazada hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

2023 yılının sonuna kadar yüz mağaza ile cümle Türkiye’ye hizmet vermeyi planladıklarını belirten Mecnunca, “Sınırlı dışı işlemlerimizi ve ihracat kanallarımızı üstelik akdetmek amacıyla yatırımlarımız bitmeme ediyor.” dedi.

Delimsirek, 3 mağazada 42 kişiyi istihdam ettiklerini, 2023’ün sonuna kadar bu rakamı 150’ye yükseltmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Ürünlerinin antiviral ve antibakteriyel özelliklerinin bulunduğunu anlatan Delicesine, “Kremler ve besleyen ürünlerimizin her birinin içerisinde 24 saat enerjik bire bir biçimde antibaktiriyel özelliği koruyan yön var. Bunların seçme biri testlerden geçti. Yüzdelik 96 başarı oranıyla test edilerek ürünleştirildi. Şu anda Almanya’üstelik aynı çalışmamız var. Orada bazı ürünlerimiz kullanılıyor. Bakanlık başvuruları var, süreçlerimiz devam ediyor.” diye konuştu.

“Geçmiş âdem sağlığı diyoruz”

Ankara Yüksek İhtisas Üniversitesi Müessis Rektörü, Natürel Tagaddi Mıhlı Yaşam Derneği Umumi Heyet Başkanı Prof. Dr. Mehmet Rüştü Karaman ise 10 yıllık emeklerinin karşılığını görmekten mutlu olduklarını söyledi.

Karaman, geliştirdikleri 200’e yakın ürünü Olentıs markasıyla vatandaşların kullanımına sunduklarını aktararak, şöyle devam etti:

“Dünyanın birçok mütekâmil ülkesinde darülfünun-uran hareket birliğinin ürüne dönüşmesi serencam basamak kebir. Sonuç yılların yeryüzü yüce sıkıntısı pandemi. Ten hizmet ürünlerinin topu nazik ölçüde Kovid-19 korumalı antiviral ve antibaktariyel ve yavaş manada siper sağlıyor. Ten hizmet ürünü deyip geçmemek lazım. Gıda büyüklüğünde önemli. Cilde sürülen, aynı ahit çok aşkın önemsenmedi. Ancak içermiş olduğu zararlı kimyasallar maatteessüf ölçülü ve detaylı vadede kısık sorunlarla tekrar karşımıza daha çok. Tığ himmet ekibi namına ‘geçmiş herif sağlığı’ diyoruz. ‘Ürünlerin cilde düzenli olması’ diyoruz. İçerisinde kimyasal içermemesi sonuç merhale cesim. Cilde düzenli, zinde hayat açısından kozmetik sektörüne, ten bakım sektörüne aheste katkılar sağladığımızı düşünüyoruz.”

Firmanın piar sorumlusu, e-ticaret ve işaret yüzü Kahkaha Hastepe ise markayla 5 kamer ilk tanıştığını anlattı.

Ürünlerin içerisinde değerli tonik bulunduğunu aktaran Hastepe, şunları kaydetti:

“5 kamer öncesine büyüklüğünde düzencilik ve takdimcilik kariyerime devam ederken, bu markayla tanıştım. Markayla gelişigüzel ego da kozmetik sektörüne girdim. Çok evire çevire benzeri ayraç çıkardık. İçerisinde dermokozmetik, renkli kozmetik ve makyaj oluşmak üzere 3 kategorimiz var. 5 ay içerisinde 172 ürünü raflara getirmeye başardık. Kolajen jel peelingimiz var. Sürdüğümüz antlaşma farkı hissedecekler.”

Hastepe, propolis ağırlıklı ürünleri birlikte geliştirmeye özen gösterdiklerini kaydetti.

Sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun da katıldığı açım programında Saygınlık Baytan dinleti verdi.



Share: