Kullanılmamış yılın genişlik enteresan görüntüsü Bayburt’tan: Sıpalarla cadde turu el telefonu kamerasında

Yıpranmamış yılın sunma ilginç görüntüsü Bayburt’tan: Sıpalarla ana yol turu cep telefonu kamerasında

Buldukları sıpalarla ana yol turu fail kafadar arkadaşların görüntüleri yüzlerde gülümseme oluşturdu

BAYBURT – Bayburt’ta sevimsiz havaya aldırış etmeden sıpalarla site turu işleyen Recep Deligöz ve Ahmet Meze isimli iki yâren gönüllerince eğlenerek, yıpranmamış yılın tadını çıkardılar.

Kafadar arkadaşların sıpalarla gezintiye çıktığını gören vatandaşlar ise o anları cep telefonuyla kaydettiler. Gençlerin toplumsal medyada paylaşılan görüntüleri büyük tabiat toplarken, film sahnelerini aratmayacak o anlar ise yüzlerde gülücük oluşturdu.

Geç saatlerde işten sâdır arkadaşını bekâr bırakmayarak aksiyon çıkışı almaya revan Recep Deligöz ve Ahmet Söz, öğretmenevi önünden geçtikleri esnada iyesiz sıpaları gördüler. Gidecekleri yere sıpalarla gitmeye değişmeyen veren iki yoldaş, öğretmenevinden Cumhuriyet Caddesi’ne sıpa üzerinde geldiler. İşi şakaya vuran çoluk çocuk henüz sonradan sıpa üstünde caddede volta atmaya başladılar. Caddede sıpalarla dolaşan gençleri görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemediler. Oradan aracıyla güzeşte ve o anları çökertme telefonuyla kaydeden ayrımsız yurttaş ise, aracından kafadar arkadaşlara seslenerek, “Marka olmuşsunuz resmen gençler kasem ediyorum. Adamsınız ihvan. Aynı volta biz dahi binelim, gençler biz da tıpkısı tur binebilir miyiz?” dedi.

Devriye atan bekçiler, gençleri uyararak, dikkatli olmalarını söylediler. Bekçilerin sözünü dinleyen gençler ise işten sâdır arkadaşını aldıktan sonra buldukları sıpaları, aldıkları yere bıraktılar.

Share: