Kumbaralarındaki harçlıklarını depremzede kardeşleri üzere bağışladılar

Bilecik İl Müftülüğüne mecbur Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda terbiye gören öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen vatandaşlar amacıyla bağışladı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra bölgeye yardımlarını sürdürüyor. Bu çerçevede Bilecik İl Müftülüğü Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yetişek gören minik öğrenciler üstelik kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla ‘Türkiye İçin İyilik Vakti’ kampanyasına destek oldu.

Bilecik’te deprem bölgesine sürmek amacıyla toplanan yardımları öğrencilerden tasdik düz Bilecik İl Müftüsü Mürtefi Erhun, “4-6 Gözyaşı Kur’an Kurslarında yetişek gören miniklerimiz sarsıntı bölgesindeki kardeşlerine şürekâ görünmek üzere kumbaralarında biriktirmiş oldukları paraları bizlere göndermemiz üzere doğrulama ettiler. Miniklerin müzaheret etme duygusu ve akranlarını düşünmesi bizi çok duygulandırdı. Rabbimiz bire bir ayette ‘Allah yolunda malını harcayana, harcadığının yedi beniz misli ecir’ verileceği müjdeleniyor. İnanıyoruz kim sizlerin de bu bağışı böylesine iyicene ayrımsız müjdeye komütatör olacaktır. Ego bu hassasiyetlerinden ötürü minik öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. – BİLECİK

Share: