Kuşadasıspor tedarik maçında Fethiyespor’u yendi

TFF 3. Grup 2. Grupta savaş edecek olan Kuşadasıspor, 2. Lig takımlarından Fethiyespor ile oynadığı tedbir maçında Muğla temsilcisini 2-1’lik skorla yenerek taraftarını sevindirdi.

2022-2023 TFF 3. Klasman 2. Grupta uğraş edecek olan Kuşadasıspor, geçtiğimiz yıl 2. Küme’e sâdır Fethiyespor ile Afyonkarahisar Kocatepe Spor Tesislerinde tedarik maçında karşı karşıya geldi. Kuşadasıspor geçmiş yarıyı yeni transferlerden Fatih Şerifoğlu’nun önceki yarıda attığı golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Fethiyespor baskısı ile karşılaşan siyah beyazlı kadro kalesinde golü er gördü. Kuşadasıspor takımında sahneye zaman 68’de Muhammet Özvardar artık. Şık çalımları ile dikkat çekici 24 yaşındaki futbolcu Fethiyespor ağlarını havalandırdı. Maçtan 2-1 galip ayrılan Kuşadasıspor, taraftarlarını ümitlendirdi.

Maç sonu açıklama işleyen Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Bilen Emiroğlu “Kampımız bitmeme ediyor. Bomba transferlerle parolamız bağımsız milletvekili ikinci klasman. Kuşadalı taraftarlar bu yıl bambaşka tıpkısı Kuşadasıspor ile karşılaşacak” dedi. – AYDIN

Share: