Malatya Arguvanspor kampa giriyor

TFF 3. Küme takımlarından Malatya Arguvanspor’un Kulüp Basın Sözcüsü Ulvi İmran Marasalı, bakir zaman hazırlıkları öncesi takımın Afyonkarahisar’bile kampa gireceğini söyledi.

Marasalı, kulüp namına kullanılmamış zaman hazırlıklarını mecmu hızıyla sürdürdüklerini, takımın mevsim hazırlıkları çerçevesinde kampa gireceğini söyledi.

Transfer çalışmaları çerçevesinde listelerinde yer düz oyuncularla barışma sağladıklarını aktaran Marasalı, “Transferimizi yüzdelik 95 tamamladık. Görüştüğümüz ara sıra oyuncular var, bu oyuncularla birlikte bodur süre içerisinde anlaşmayı planlıyoruz. Inikat yaptığımız oyuncularla kampta konvansiyon imzalayacağız” dedi.

Marasalı, takımın Perşembe haset Afyonkarahisar’bile kampa gireceğini rapor ederek, “Takımımız geçmiş hamle çalışmalarını Malatya’bile gerçekleştirdi. Kullanılmamış sezon hazırlıkları öncesinde takımımız 2 Eylül’e büyüklüğünde dinlenme kampı çalışması yapacak. Sonrasında 3 Eylül’de Akhisarspor ile oynayacağımız karşılaşma üzere Manisa’ya geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Maçlarımızı Yeşiltepe’de oynayacağız”

Takımın bağırsak yer maçlarını Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynayacağını üstelik ifade fail Marasalı, “Takımımızı sezona yer gani şekilde hazırlamak için tehlikeli bir faaliyet harcıyoruz. Bu anlamda kamp çalışmalarını sunu ongun şekilde gitmek istiyoruz. Listemizde bulunan oyuncularla balaban oranda anlaştık. Beş Altı oyuncuyla henüz görüşmelerimiz sürüyor. O oyuncuları de kadromuza katıp, sezona ferah aynı çıban yazmak istiyoruz. Bu anlamda yıpranmamış sezonla ait çalışmalarımızda bitmeme ediyor. İç düz maçlarımızı Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 Nolu Sahada oynayacağız. Bu anlamda şehir merkezinde ayrımsız yapılış arayışımız vardı. Yeşilyurt Uray Başkanımız Mehmet Çınar ile görüştük ve Yakınca’dahi mevcut tesisle ait düşünüm alış verişinde bulunduk. Bu konuda bile net benzeri kararın verilmesini bekliyoruz” diye konuştu. – MALATYA

Share: