Malezya Kraliçesi Iskandariah, Bozdağ Film Platosu’nu müzakere etti

Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, Bozdağ Film Platosu’nu gezdi.

Bozdağ Film’den yapılan açıklamaya göre, Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi kendisine Türkiye’de bulunan Malezya Kralı Melik Abdullah Ri’ayatuddin Aldatma-Mustafa Billah Şah’ın eşi Ece Azizah’a, kızları prensesler Afzan Aminah ile Jihan Azizah üstelik haremlik etti.

“Yapılış Osman” dizisinin çekildiği film platosunu ülfet eden Malezya heyeti, çekimci ve senaryocu Mehmet Bozdağ ve oyuncularla aynı araya geldi.

Açıklamada görüşlerine meydan verilen Ece Azizah, “Yapı Osman”, “Step Arslanı Celaleddin Harzemşah” ve “Kamet” dizilerini hayranlıkla izlediğini belirterek, Malezya halkı hesabına Bozdağ Film’e, tebrik ve gönül borcu dileklerini iletti.

“Kullanılmamış bölümleri heyecanla bekliyorum”

Tunku Azizah, platoya hayran kaldığını aktararak, “Gün dersi veriyorsunuz. Dizilerinizin her bölümünü büyük tıpkısı sabırsızlıkla bekliyor, hiçbirini kaçırmıyorum. Bakir bölümleri heyecanla bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Bozdağ ise Tunku Azizah ve Malezya heyetini ağırlamaktan değer duyduğunu, ahi Malezya halkına bağlılaşım ve selamlarını ilettiğini kaydederek, “Bizi cömert Malezya halkıyla tıpkısı ve birlikte kılan kuma dimağ ve değerlerimizdir. Dizilerimize göstermiş olduğunuz haz ve ziyaretinden belde Malezya Kraliçesi Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah’a teşekkürname ederim.” değerlendirmesinde bulundu.

Heyete oyuncular dahi zevcelik etti

Ziyarette, direktör Dayanıklı Günay, oyuncular Farklı Törer, Ahmet Yenilmez, Kahraman Uçan, Davet Şensoy, Açelya Özcan ile Emre Yalaz de heyete zevcelik etti.

Ece’ye “Yapı Osman” dizisine ilgili kostüm, hançer, Türkmen Başlığı ve ahali yapımı özel tasarım ürünleri ihsan edildi.

Kayı Obasında demirci atölyesini gezen Ece Azizah “Haydır Tanrı, Haktır Allah” diye, örste çipo dövdü.

Share: