Manisa FK depremzede çocuklara maneviyat oldu

Manisa Ayak Topu Kulübü, MHP İl Teşkilatı ve Bilgisizlik Spor İl Müdürlüğü’nün kolektif düzenlediği etkinlikte sarsıntı felaketi sonrası Manisa’ya gelen depremzede çocuklarla benzeri araya gelerek güzel aynı ahit geçirdi.

Manisa FK, MHP İl Teşkilatı ve Toyluk Spor İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Manisa’ya mevrut ve Ayşe Hafsa Padişah KYK Yurdu’nda artan depremzede aileler ve çocuklarıyla aktiflik düzenledi. Etkinlikte futbolcular depremzede çocuklara Manisa FK forması, çanta ve futbol tümü dürü etti. Futbolcularla ayak topu oynayan depremzede füru domuzuna ayrımsız zaman geçirdi.

Manisa FK namına bu etkinlikleri galiba aralıklarla sürdüreceklerini tamlayan Başkan Vekili Engin Anlı, “Ülke namına ağırlık benzeri süreçten geçiyoruz. Zelzele felaketi vakit kaybetmeden bölgeyi değil yekpare ülkemizi içten sarstı. Tığ üstelik şehrimizde küsurat depremzede aileler ve çocuklarıyla adamakıllı aynı aktiflik gerçekleştirdik. Futbolcularımız belli aralıklarla bu etkinliklerini önümüzdeki süreçte da sürdürecek. Yaraların gelişigüzel daha hızlı sarılacağına inanıyoruz. Manisa Ayak Topu Kulübü olarak üstelik bunun üzere elimizden gelen gayreti göstermeye bitmeme edeceğiz” dedi.

Etkinliğe Başkanvekili Açık Deniz Anlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, ustalık kadro ve futbolcular katıldı. – MANİSA

Share: