Manisa FK, Hatayspor’dan Muhammed’i renklerine bağladı

Spor Popo 1. Yığın ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, Hatayspor’un görmüş geçirmiş itidalli düz oyuncusu Muhammed Sap’i kadrosuna kattı.

Manisa Ayak Topu Kulübü, Atakaş Hatayspor’da minval giyen 28 yaşındaki Muhammed Bay ile 1 yılı opsiyonlu girmek amacıyla 1,5 almanak kavil imzaladı. İmza törenine Ayak Topu Idarehane Sorumlusu Yiğitlik Özkan katıldı. İmza töreninde mütekellim yeni aktarma Muhammed Ayvaz, “Manisa Ayak Topu Kulübü kadar hedefleri olan bire bir camiaya geldiğim üzere mutluyum. Mızıka arkadaşlarım ile gelişigüzel Süper Küme üzere uğraş edeceğiz. Sezon sonunda hedeflediğimiz Süper Yığın’e geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhammed Erkek transferiyle ilgili değerlendirmelerde kâin Ayak Topu Ofis Sorumlusu Yiğitlik Özkan ise, “Çevrim arası alıntı çalışmalarımız sürüyor. Zaman da Süper Yığın tecrübesi olan ve takımımıza çetin katacak aynı aktör olan Muhammet Erkek’i kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muhammed’e Manisa Ayak Topu Kulübü formasıyla başarılar diliyorum” dedi. – MANİSA

Share: