Manisa FK’da Koşukavak imzayı attı

Spor Popo 1’inci Tomar ekiplerinden Manisa Ayak Topu Kulübü, 1-1 sona muazzez Denizli spor maçının ardından Levent Eriş’le yolların ayrılması sonrası anlaşmaya vardığı maharet direktör Dik Koşukavak ile 1.5 yıllık konvansiyon imzaladı.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde planlı imza törenine Komutan Mevlüt Aktan, Başbuğ Vekili Engin Anlı ve umumi heyet üyeleri katıldı. Manisa üzere çokça zer tıpkı spor insanı olan Levent Eriş ile 6 kamer evvel sezona başladıklarını hatırlatan Başkan Aktan, “Kulübü dönüştürmeye çalışıyoruz. Sezon başında hem tesisleşme hem da aktör bazında birçok tebeddülat yapmaya çalıştık. Bununla ilgili bizi bilici, bize değer veren, bizden bilgili olan Uzun Eriş hocamızla mahsus aynı yere büyüklüğünde meydanlık itmam ettik. Tığ emekleri için kendisine çok teşekkür ediyoruz. O bizim üzere seçkin ahit zer olacaktır. Bundan ahir süreçte kulübün bünyesine uyabilecek, bizim his atışlarımızla hareket edebilecek, hedefi olan ve tıpkı zamanda de bu dönüşümde birlikte olabileceğimiz, tanıdığımız, bildiğimiz Sert hocamızla oturduk, anlaştık. Kendisi kulübümüzü üstelik yakından tanıyor. Hocalığı, kariyeri ve bilgisini tartışmaya de icap yok. Kendisine bizi yeğleme ettiği için dahi teşekkürname ediyoruz” diye niteleyerek konuştu.

KOŞUKAVAK: MANİSA FK’YI TAKİP EDİYORDUM Türkiye’birlikte bir nice kulüpte çalıştığını belirterek sözlerine başlayan 50 yaşındaki Sert Koşukavak, “TFF 3’üncü Lig’den Süper Grup’e büyüklüğünde uzanan bir kariyer hikayem var. Bu birlikte Türkiye’bile çokça rastlanan ayrımsız öz değil. Ego doğrudan 1’inci Tabur veya Süper Tabur’den başlamadım. Türkiye’nin bütün hevesli liglerinde bir tane başıma çalışarak başladım. Bunu bile kendi açımdan önemsiyorum. Öncelikle hakeza pakt politikası olan, altın insanların, zer projeler yaptığı tıpkısı kulüpte olmaktan âlem haddinden fazla mutlu olduğumu inandırmak istiyorum. Bu kulüp politikasına kendimce faydalı olmak amacıyla bugünden itibaren elimden ne geliyorsa ekip arkadaşlarımla bu arada yapacağız. Hepimizin malumu devlet futbolunda kulüplerin ekonomisi üretimden uzak amma burada değişik ayrımsız yapı ve özverili insanlar var. Ayrıntılı zamandır izleme ediyorum” ifadelerini kullandı.”OYUN MODELİ İNŞA EDERKEN YARIŞMAMIZ GEREKTİĞİNİ UNUTMAYACAĞIZ”Cemaziyelevvel tesisi da gezdiğini belirten Koşukavak, “Altyapıdaki organizasyonları dahi biliyorum. Bu yapılara yabancı tıpkısı antrenör değilim. Ligde de ayrımsız yarış var. Bire Bir oyun modeli ortaya koymamız lazım. Burada pragmatik davranmamız müstelzim zamanlar olacak. Söz Temsili bu haftaki maç üzere. Benim böyle kısmetsizliklerim mi desem, talihsizlik mı desem bilmiyorum, benzeri takıma bakir gittiğimde evvel maçım bilcümle lidere balya geliyor. Tanrı de yüzümüzün akıyla çıkmayı baht ediyor. Bir baziçe modeli mensur ederken, yarışmamız gerektiğini de unutmadan mücadele edeceğiz. Ben Manisaspor’bile çalıştığım dönemde Süper Öbek’üstelik eski statta haddinden fazla yavaş yandaş desteği görüyorduk. Onlardan ricam biraz elan bizim takımımıza bindi versinler. İnşallah onların kurum duyacağı, onları heyecanlandıracak tıpkı topluluk düz yazı edeceğiz” dedi.

Share: