Manisa FK’de maharet yönetmenlik görevine Dik Koşukavak getirildi

Spor Kıç 1. Takım ekiplerinden Manisa Ayak Topu Kulübünde ustalık yönetmen görevine Dik Koşukavak’ın getirildiği bildirildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan göre, maharet yönetmen Uzun Eriş ile çapraz itilaf sonrası yollar ayrıldı. Eriş’in ayrılmasının ardından beceri müdürlük görevine getirilen Dik Koşukavak ile 1,5 almanak itilaf imzalandı.

Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, imza töreninde yaptığı konuşmada, Levent Eriş’e hizmetlerinden belde teşekkür etti. Sarp Koşukavak’ın takımları için akıllıcasına yeğleme olduğuna inandıklarını vurgulayan Aktan, şunları anlatım etti:

“Sarp sarıklı, kulübümüzün bünyesine uyan, hedefi olan, çokça güvendiğimiz aynı adam. Geçmişten bu yana tanıdığımız bire bir hoca. Kariyeri, hocalığı, bilgelik ve birikimini tartışmaya ister yok. Bizi yeğleme ettiği amacıyla kendisine teşekkürname ediyoruz. Kulübümüze ulama sağlayacağına canıgönülden inanıyorum.”

Koşukavak ise Manisa FK’bile çokça koskocaman ve kızıl benzeri yapılanmanın olduğunu belirterek, “Herkesin sağlık alacağı bire bir mızıka izlettireceğimize inanıyorum.” dedi.

Törene katılan Manisa Büyükşehir Şehremini Cengiz Ergün bile Manisa FK’nın tesisler ve altyapıya verdiği öneme dikkat çekerek, “Manisa FK’de bunları gördüğüm üzere heyecanlıyım. Bu kızıl kulübe yararlı olmak üzere grup arkadaşlarımla beraber çokça çalışacağız.” diye konuştu.

Ergün, bu hafta oynanacak Samsunspor maçında Manisalı taraftarları tribüne nida ettiğini de sözlerine ekledi.

Share: