Manisa’da uyuşturucudan 2 durdurma

Manisa’nın Alaşehir ve Soma ilçelerinde güven güçleri tarafından gerçekleştirilen eroin operasyonlarında gözaltına alınan 2 kaka, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alaşehir ve Soma ilçelerinde gerçekleştirilen metal operasyonlarında 2 ibret atıf edildikleri adli makamlarca tutuklanırken, 1 ibret karşı birlikte adli prosedür yapıldı. Manisa İl Inanma Müdürlüğü Alaşehir Uyuşturucu Suçlarla Mücadele Ekip Amirliği görevlilerince maden veya uyaran özellik ticareti özne, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik fiziksel izleme neticesinde yapılan küşayiş yakalamada 2 nüsha bireşimli ecza hapı ele geçirilirken, 1 zat üzerine adli işlem yapıldı. Şahsın maden maddeyi satın aldığı C.G.’nin (24) ikametinde yapılan aramada ise 32 skor sentetik ecza ve 1 sayı tabanca ele geçirildi. C.G. esrar veya münebbih husus yapım ve ticareti boşaltmak suçundan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin arkası sıra C.G. gönderme edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Üstünde metamfetaminle yakalandı

Manisa İl Inanma Müdürlüğü Narkotik Bölüm Müdürlüğü ve Soma Narkotik Suçlarla Savaşım Ekip Amirliği görevlilerince düzenlenen çalışmalarda 1 şüphelinin üstünde yapılan aramada ise 13 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. E.E. (26) isimli keleş mızrap yahut uyaran madde yapım ve ticareti boşaltmak suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. – MANİSA

Share: