Manisa’da uyuşturucudan 2 durdurma

Manisa’nın Alaşehir ve Soma ilçelerinde emniyet güçleri eliyle gerçekleştirilen maden operasyonlarında gözaltına alınan 2 aynasız, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alaşehir ve Soma ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 2 keleş irsal edildikleri adli makamlarca tutuklanırken, 1 ibret hakkında dahi adli muamele yapıldı. Manisa İl Itimat Müdürlüğü Alaşehir Uyuşturucu Suçlarla Savaş Kol Amirliği görevlilerince esrar yahut uyaran konu ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara müteveccih fiziki takip neticesinde yapılan uzaklık yakalamada 2 nüsha sentetik ecza hapı ele geçirilirken, 1 kişi hakkında adli muamele yapıldı. Şahsın uyuşturucu maddeyi satın aldığı C.G.’nin (24) ikametinde yapılan aramada ise 32 adet bireşimli ecza ve 1 sayı tabanca ele geçirildi. C.G. esrar yahut münebbih özellik yapım ve ticareti beğenmek suçundan gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin peşi sıra C.G. atıf edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Üstünde metamfetaminle yakalandı

Manisa İl Güvenlik Müdürlüğü Uyuşturucu Şube Müdürlüğü ve Soma Narkotik Suçlarla Mücadele Kadro Amirliği görevlilerince ölçülü çalışmalarda 1 şüphelinin üstünde yapılan aramada ise 13 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. E.E. (26) isimli suratsız uyuşturucu veya uyarıcı konu yapım ve ticareti fayrap etmek suçundan gönderme edildiği adli makamlarca tutuklandı. – MANİSA

Share: