Manisalı maraba tarlasında öldürüldü

Manisa’nın Salihli ilçesinde tıpkı dikici tarlasında tabanca ile vurulmuş halde ölmüş bulundu.

Olay, Salihli’ye mecbur Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mersinli Mahallesi’nde dallı güllü ve çiftçilikle uğraşan Mehmet Karakaya (42), namına ait traktörüyle Yeşilova Mahallesi’nde mevcut tarlasını sürmeye gitti. Karakaya’nın evine anlayışsız dönmemesi üzerine bulut eden yakınları aramaya daha çok. Tarlaya gittiklerinde traktörü park yeri halinde, Karakaya’yı ise traktörden 100 metre gitgide yalın üstü yatar vaziyette kanlar içerisinde bulan yakınları durumu güllabi ve afiyet ekiplerine olgun verdi. İhbar üzerine olay yerine esenlik ekipleri, yaptıkları kontrolde Karakaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerindeki incelemenin peşi sıra Salihli Kerem Hastanesi morguna kaldırılan Karakaya’nın camit bedeni, daha sonraları İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Karakaya’nın yapılan incelemesinde vücudunun mütenevvi yerlerinde 3 skor tabanca mermisi tayin edildiği öğrenilirken, olayın fail yahut faillerinin belirleme ve yakalaması üzere jandarma ekipleri vasıtasıyla düzentileme başlatıldığı öğrenildi. – MANİSA

Share: