Martir Atakan Çakır için tevellüt okutuldu

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde mayın arama ve tarama sırasında zırh kazası sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Atakan Şarap için Mevlid-i Mübarek okutuldu.

Şemdinli ilçesine sınırlı Tekeli Köyü’nde mayın arama taraması sırasında kendi silahının üzücü alması sonucu şehit olan Piyade Kontratlı Çeri Atakan Şarap (22) amacıyla Kurtuluş Mahallesi’ndeki baba ocağında Mevlid-i Kutsi okutuldu. İkindi namazına müteakiben okutulan mevlide SELIM Öğür Kol Başkanvekili Kankızıl Ünal, Ilbay Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, amme gelgel ve kuruluşları mülk müdürleri, sivil sosyete kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazına akıllıca başlayan veladet programında müftülük görevlileri marifetiyle Kur’an-ı Selek ve Mevlid-i Kutsal okunarak ilahiler seslendirildi. Yurt, sembol ve için canlarını feda fail Şehit Yaya Sözleşmeli Çeri Atakan Çakır ve cemi şehitler dualarla anılarak Allah’tan yağmur dilendi. Okunan Mevlid-i Kutsi’in ardından protokol mensupları yoluyla cet Mürtefi Şarap’a başsağlığı dilekleri iletildi. – OSMANİYE

Share: