MASKİ’den Selendi’ye 100 milyon TL’lik yatırım

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Selendi Şehremini Nurullah Çekişme’ı görüşme etti. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü aracılığıyla Selendi ilçesine 100 milyon TL’lik yatırım yapıldığını rapor eden Umum Müdür Burak Aslay, Selendi tarihinin en iri yatırımlarının Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatıldığını vurguladı.

Manisa Su ve Şebeke İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Kavga’ı konuşma etti. İlk adına Belediye Reisi Nurullah Cidal’ı makamında mülakat eden Genel Müdür Burak Aslay’a ziyaretleri esnasında, Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Envestisman ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Selendi Belediyesi Komutan Yardımcısı Aşkın Akkoç, MHP Selendi İlçe Başkanı Mehmet Karabulut, Büyükşehir Belediyesi ve Selendi belediyesi divan üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık İşleri Ofis Müdürü Alemdar Baştürk ve MASKİ İlçe Şefi Amaç Ileri Uç Oyuncusu zevcelik etti.

Belediye ziyaretinin arkası sıra Selendi Belediyesi yoluyla planlı aşure hayrına katılan Umum Müdür Burak Aslay, İçişleri Bakanlığı 2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Nasıp Kararnamesi ile 2 yıldır fariza yaptığı Selendi Kaymakamlığından Veca Gerçek Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yüksek Yıldırım’a de bakir görev durumunda başarılar diledi.

“Selendi ilçemize yatırımlarımız devam edecek”

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Uğraş ve Selendi halkına Büyükşehir Belediye Reisi Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ yoluyla Selendi’ye yapılan yatırımlarda vermiş olduğunuz desteklerden dolayı öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerinizi herhangi bir ahit hissediyoruz. İlçe belediyesi ile koordineli ayrımsız şekilde çalıştığımız devir vatandaşlarımıza henüz aceleci ve kaliteli hizmet sunmuş oluyoruz. Selendi kaza merkezinde 2019 yılı öncesinde altyapı yatırımlarımızın bir numara etabını gerçekleştirmiştik. Güçlük yaşanan noktalarda bölümsel yerine lağım döşemi, içmece suyu ve yağmur suyu hatlarımızı yaptık. İkinci etapta da merkezin kalan bölümündeki altyapılar ile atıksu tasfiye tesisi yatırımlarımıza başladık” dedi.

Selendi tarihinin en nazik yatırımları serencam hız ilerliyor

Genel Müdür Aslay açıklamalarının devamında, “Selendi tarihinin sunu şişman yatırımları Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde başlatıldı. MASKİ Umumi Müdürlüğümüz kendisine Selendi ilçesine 100 milyon teklik envestisman gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlarımıza temiz çevre, saf enfrastrüktür ve bozulmamış içmece suyu icat etmek adına tek ilçemize ayrım gözetmeksizin yatırımlarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Çalışmalarımız halk ele devam edecek”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatım fail Selendi Belediye Başkanı Nurullah Çarpışma, “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ öncülüğünde ilçemizde altyapıyla ilgili yatırımlar devam ediyor. Ekiplerin gece gündüz çalışmalarıyla kâh mahallelerimizde çıktı serencam aşamaya gelindi. Selendi’mize bakım noktasında inşallah şimdi olduğu kabil seçme ant halk ahali çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ yetkililerimize ilçemize yapmış olduğu yatırımlardan çevre çokça teşekkürname ederiz” dedi. – MANİSA

Share: