Mebus Uygur: “Kadınlar ahali attıkları seçme aha muvaffakiyetli olacak güce sahiptir”

SELIM Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Sarih Uygur, Balıkesir’üstelik ilçe kaymakamlık mahalle mahalle Balıkesir’i gezerek kadınlarla benzeri araya geldi.

Erdek, Bandırma, İvrindi ve Bigadiç ilçelerinde kırsal mahalle ziyaretleri fail Milletvekili Uygur, İvrindi’dahi fabrika ziyaretinde müteharrik kadın işçilere, “Kadınlar el attıkları seçkin işte başarılı olacak güce sahabe. Yaptıkları değme aha muvaffakiyetli olan, hem familya ekonomisine hem de mevki ekonomisine katkı sağlayıcı kadınlarımızı kutlama ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı ziyaretiyle Erdek programına başlayan Mebus Belgin Uygur, kaymakamlık teşkilatıyla tıpkısı araya gelip istişarelerde bulundu. Sonrasında Erdek Engelliler ve Engelli Aileleri Tesanüt Derneği’ni ülfet etti. Dernek Başkanı Meliha Söğüt ve üyelerle sohbet yazar taleplerini ve sorunlarını dinleyen Uygur, çözümü için ilgili makamlarla görüştü. “Bağlılık değme engeli aşari” diyen Uygur, engellilerin ve ailelerinin temas tamamıyla yanı sıra olduklarını söyledi, esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı, çözme karın sordu.

Erdek Zeytin Tarım Komutan Kooperatifini görüşme eden Saylav Uygur, tarımsal faaliyetlerde balaban bir yere eş olan zeytin yetiştiriciliği faaliyetleri ile ait kooperatif başkanı Abdullah Şenol ve yönetimiyle istişarelerde bulundu.

AK Tümen Bandırma İlçe Teşkilatıyla gelişigüzel Bereketli, Yıpranmamış Sığırcı ve Aracısız mahallelerini de müzakere fail Milletvekili Uygur, kahvehane ziyareti, buğulu ve tutkun ziyareti yaptı esnaf ve vatandaşla selamlaştı, taleplerini ve görüşlerini dinledi. Uygur, taleplerin ilgili makamlara iletilip akıbet alınması noktasında girişimlerde bulundu.

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin seçme antlaşma yanındayız”

Bandırma Cahillik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde umum oyunları, atletizm ve gündeş pentatlon çalışmaları eden çocukları ve gençleri ziyaret fail Milletvekili Uygur, sporcularla ati planları, çalışmaları ile ilgili tek tek kardeşçe etti.

İvrindi’de eş çalışanların çoğunlukta olduğu çuval fabrikasını ve soğuk gelgel deposuna ziyarette kâin Mebus Uygur, kadınlarla dostça yazar kolaylıklar diledi. Uygur, “Kadınlar umum attıkları seçme aha liyakatli olacak güce sahipler. Yaptıkları her aha kalburüstü olan, hem ev ekonomisine hem üstelik mutluluk ekonomisine yardım sağlayan kadınlarımızı kutlama ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Akçal Mahallesi’nde çilek tarlasında çilek toplayan Milletvekili Uygur, “Balıkesir’imizin seçkin köşesinde ayrı bire bir dilsiz, ayrı benzeri haz var” dedi, bu nazirsiz lezzetleri yaşamak isteyenleri Balıkesir’e nida etti.

İlçe ziyaretleri sonrası izah fail Milletvekili Uygur şunları söyledi:

“Gittiğimiz bütün ilçelerde bizleri muhabbetle karşılayan, bağrına basan hemşehrilerimize çok teşekkürname ediyorum. Bütün ilçelerimizde hemşehrilerimizle ayrımsız araya geliyoruz, husus başlık geziyoruz hal kanı soruyoruz. Talepleri varsa alıyor, hal bulmak amacıyla ilişik makamlarla görüşüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki DOĞRU Parti’miz 21 yaşında. Gittiğimiz herhangi bir yerde 21 yıldır neler yaptığımızı, şehrimizi, ülkemizi ne noktadan nereye getirdiğimizi anlatıyoruz. Hemşehrilerimiz birlikte ülkemizin hangi büyüklüğünde ileriye gittiğinin farkında doğrusu. Bunu de bizlere gösterdikleri bağ ve alakayla anlatıyorlar. Bizler bile ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 2023… Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 21 yılın tecrübesi, 21 yaşın enerjisiyle önceki günkü aşkla ve heyecanla hemşehrilerimizle, milletimizle, umum ele gönül gönüle hedeflerimize yürüyoruz. Bu süreçte özveriyle çalışan bütün ilçe teşkilatlarımıza antrparantez teşekkürname ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” – BALIKESİR

Share: