Medikal peçe ile tasarlanan gelinlik Boyner’de sergileniyor

İyiliği yaymayı odağına alan Boyner, moda dizayn öğretmeni Şerife Timurlenk marifetiyle iyileştiren maskelerle tasarlanan gelinlik eliyle yekpare dünyayı etkisi altına alan toptan salgının öğrettiklerini hatırlatıyor ve afiyet bilimi öğrencilerinin eğitimine destek oluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya bakarak, Boyner, Kırıkkale’da zihayat Moda Tasarım Öğretmeni Şerife Timurlenk vasıtasıyla istihsal hatası olan maskelerle tasarlanan gelinlikle yeni bire bir esenlik hareketi başlattı.

Üretim hatası olan maskeleri kovmak hesabına gelinlik taammüden sosyal aynı konuya dikkati başlamak talip Şerife Timurlenk, gelinlik tasarımında kullandığı özge malzemeleri da kullanma değerini yitirmiş atıklardan seçti. Şerife Timurlenk’in 500 medikal peçe kullanarak tasarladığı gelinlik, 17-21 Ağustos tarihleri beyninde Boyner Ana Şehir AVM’de sergilenecek.

Timurlenk tarafından tasarlanan gelinliği sergileyerek salgının insanlara öğrettiklerini hatırlatan Boyner, ayrımsız zamanda Lokman Hekim Esenlik Vakfı tarafından keyif bilimi öğrencilerinin eğitimine destek oluyor ve müşterilerini iyiliği çoğaltmaya nida ediyor. İpliklerden iç astarına kadar atılmış ve müstakbel dönüştürülmüş malzemelerle hazırlanan gelinlik, 21 Ağustos Iş gününe kadar Boyner Metropol AVM’dahi ziyaretçilerini bekliyor.

Share: