Medipol Başakşehir’de kullanılmamış transfer Bertrand Traore üzere imza töreni düzenlendi

Medipol Başakşehir, İngiltere’nin Aston Villa takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Burkina Fasolu milli futbolcu Bertrand Traore üzere imza töreni düzenledi.

Başakşehir Fatih Kavram Stadı’nda planlı törene, turuncu-lacivertli kulübün başkanı Semavi Gümüşdağ ile umumi heyet üyeleri de katıldı.

Törende açıklamalarda mevcut Göksel Gümüşdağ, makro takımlarda eşkal giyen kariyerli aynı futbolcuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, “Takımımız çok zer oyunculardan oluşuyor. Şampiyonluk muammer ve daim Avrupa’yı zorlayan bir takımız. Traore’nin burada kudretli ve bahtiyar olacağına inancım cemi.” ifadelerini kullandı.

Premier Lig’den birçok oyuncunun Medipol Başakşehir’de biçim giydiğini hatırlatan Gümüşdağ, “Mesut Özil başta başlamak üzere Chadli, Adebayor, Clichy, Robinho, Demba Ba ve Skrtel gibi futbolcular bizimle haddinden fazla eke başarılara ortak oldu. Traore bile Medipol Başakşehir’i yeğleme etti. Bambaşka talip kulüpler da vardı. Traore’nin transferinden büyük mutluluk duyuyoruz. Emre sarıklı bile kendisini haddinden fazla gönül etti. Şiddetli olsun. İnşallah geçmişteki başarılarının elan güzelini burada birlikte yaşar.” diye konuştu.

Transferden çevre Aston Villa’ya üstelik teşekkürname eden Semavi Gümüşdağ, “Aston Villa ile Trezeguet transferiyle başlayan çok dolgunca ilişkilerimiz var. Traore kiralık kendisine başladı. Niyetimiz anlaşarak mübayaa opsiyonu düşünmek. Karşılıklı centilmenlik anlaşmamız var. İnşallah Traore’yi sezon sonu ailemizin içine katmaya çalışacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Bertrand Traore: “Bu kulüpte olduğum amacıyla çokça mutluyum”

Burkina Fasolu aktör Bertrand Traore, Medipol Başakşehir’dahi dalan giyeceği için haddinden fazla mutlu ve heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Çok muhteşem ayrımsız takıma nakil olduğunu vurgulayan 26 yaşındaki ofans oyuncusu, “Tıpkısı dakika geçmiş sahada düzlük almak üzere sabırsızlanıyorum. Nazik tıpkısı tercih yaptım. Gücük vadeli düşünmedim. Eddie Newton ve Emmanuel Adebayor’dan haddinden fazla müspet bilgiler aldım. Bunlar bile değişmeyen vermemde majör deli dolu oldu. Bu kulüpte olduğum üzere çokça mutluyum.” şeklinde düşünüm belirtti.

Turuncu-lacivertli takımın balaban oyunculardan oluştuğunu nâkil Bertrand Traore, “Emre Belözoğlu ile konuştum. Benim sisteme uyacağımı çokça net aynı şekilde tabir etti. Ona çokça teşekkürname ediyorum. Başkanımıza birlikte ilgisi ve alakası üzere haddinden fazla teşekkürname ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların arkası sıra imza töreni gerçekleştirildi. Traore, eskimemiş takımında giyeceği 9 numaralı formayla basın mensuplarına afur tafur verdi.

Share: