Meksika’daki selde 1 güç öldü

Meksika’da acı yağışlar sonucu meydana gelen sel sırasında araçla dereyi geçmeye etkin 2 kişiden 1’i hayatını kaybetti. Bir Nice kurgu selde mahdut kalırken, birkaç büyükbaş efsanevi ise hâkim sularına kapıldı.

Meksika’nın kuzeyindeki Sonora eyaletinde çığlık yağışlar sere bozukluk oldu. Bir Nice eş ve işyerini akarsu basarken, cadde ve sokaklar göle döndü. Guaymas şehrinde araçla dereyi geçmeye etkin 2 kişiden 1’i aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Araçlarıyla dereden geçmeye çalışanların ağababa ve mahdum oldukları aktarılırken, yağışlar dolayısıyla deredeki akarsu seviyesinin arttığı ve akıntının etkisi ile aracın suratsız döndüğü tabir edildi. Babanın araçtan çıkmayı başardığı fakat 17 yaşındaki oğlunun araçta çevrik kalarak hayatını kaybettiği belirtildi. Babanın oğlunu araçtan kurtarma çalıştığı anlar ise çevredekiler tarafından kaydedildi.

Büyükbaş hayvan taşıyan bir şalter ise hâkim sularında muhat kalırken, bazen hayvanat baskın sularına kapılarak sürüklendi.

Hermosillo ile Guaymas şehirleri arasındaki otoyolda ise dominant suları dolayısıyla bir köprünün çöktüğü bildirildi. – MEXİCO CİTY



Share: