Meral Akşener’den vatandaşa reaksiyon: Şuculuk, buculuk üzerinden rey vermeye kalkışırsanız aldatılma yiyorsunuz

İYİ Tümen Umumi Başkanı Meral Akşener cemaziyelevvel İstanbul’da Küçükçekmece; Güngören ve Zeytinburnu esnafıyla benzeri araya geldi. Akşener’in üçüncü durağı Zeytinburnu’nda esnaf ziyaretinin peşi sıra vatandaşlara seslendi.

“ŞUCULUK BUCULUK ÜZERİNDEN OY VERİP KAZIK YİYORSUNUZ”

Mufassal benzeri sürenin arkası sıra Zeytinburnu’nda olduğu amacıyla mutluluk duyduğunu dile getiren Akşener, saylav olduğu dönemde dahi dükkanları gezdiğini belirterek, “2,5 yıldır dükkan dükkan, esnaf esnaf, kaymakamlık ilçe, el yer geziyorum. Pandemiden önce başladık, pandemiden sonra bitmeme ettirdik. Bu ülkede pespaye vatandaşların, milletimizin, esnafın, atanamayan öğretmenin, EYT’linin, atanamayan gençlerin, akşama hangi yemeği pişireceğim diyen annenin, mikro problemi calip öğrencilerin, kiraların uçup gittiği İstanbul’da ve Türkiye’dahi kiracıların, dertlerin konuşulmadığı, buna fiyat şuculuk, buculuk üzerinden hepimizi birbirine düşüren aynı dille siyasa yapılıyor. Haset geldiğinde oylarınızı vereceksiniz amenna. Burada tabii hepimizi tartın ve bu tartıyı hangi fırka, ne siyasi bizim derdimizle ilgilenir, hangi çözümleri oluşturuyor, hangi hal daha bol üzerinden tartın ve ona bakarak oyunuzu verin. Amma şuculuk, buculuk üzerinden görüş vermeye kalkışırsanız aldatılma yiyorsunuz.” dedi.

“BEN HANGİSİYİM KARAR VERİN”

Bire Bir uzaklık sesini yükselten Akşener, “Karşınızda duran bu kadını senelerdir bu kesim tanır. Yahu, Zeytinburnu’nun ölçülü durumunda ego PKK’lıyım ama Diyarbakır’a, Batman’a, Mardin’e gittiğimde birlikte faili meçhulcuyum. Bacanak ego neyim ya? Ego hangisiyim karar verin.” ifadelerini kullandı.



Share: