Merkezefendi Toyluk Festivali Başlıyor

Merkezefendi Belediyesi eliyle ikinci kere gerçekleştirilecek ve üç devir boyunca sürecek  olan ‘Merkezefendi Gençlik Festivali’, 27 Ağustos Cumartesi haset başlıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’yi ekin, müzakere ve festivallerin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Umum sanatsever vatandaşlarımızı eğlenceye doyacakları festivalimize bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesince geleneksel kuzuluk getirilen, Merkezefendi Kültür Sarayı bariz otoparkında yapılacak ve üç periyot sürecek Cahillik Festivali’nde birbirinden adlı isimler hayalet alacak. 27 Ağustos Cumartesi günü Yıpranmamış Irlamak ve Merkezefendi Belediyesi Orkestrası, 28 Ağustos Ilişki haset Tanju Çağ ve Tıpkısı Yaşama Kazı Bilimci, 29 Ağustos Pazartesi günü ise Duygusal Gox ve Homeless hayalet matlup. Konserler, üç günde de saat 20.30’da başlayacak.

“MERKEZEFENDİ, FESTİVALLERİN MERKEZİ OLACAK”

Taze, nemli demeden 7’den 70’e herkesin bu festivalde buluşacağını tamlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’yi kültür, konuşma ve festivallerin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Gerçekleştirmiş olacağımız festivallerimizle sanatın ve sanatçının beraberinde olmaya bitmeme ediyoruz. İlçemizde üç çevrim boyunca sürecek olan festivalimizde seçme çevrim iki ayrı dinleti olacak şekilde toplamda altı dinleti verilecek. Değerli sanatçılarımız ve enstrüman grupları halkımıza curcuna coşkusunu yaşatacak. Bütün sanatsever vatandaşlarımızı Merkezefendi Kültür Sarayı küşade otoparkında yapacak olduğumuz Deneyimsizlik Festivalimize bekliyorum” dedi.



Share: