Merkezefendi’ye Modern Hanek Merkezi

Merkezefendi Belediyesi aracılığıyla Denizli’ye kazandırılan Merkezefendi Musahabe Merkezi, yeni binasında hizmet vermeye başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bire Bir hayalimizi elan gerçekleştirdik ve Müzakere Merkezimizi ilçemize kazandırdık” dedi.

Merkezefendi Belediyesi, ekin ve musahabe anlamındaki yatırımlarına devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, ilçenin kültürüne ve tarihine çerağ tutması için yıpranmamış benzeri Tekellüm Merkezi’ni ilçeye kazandırdı.

Merkezefendi Danışma Merkezi, Merkezefendi Mahallesi Çam Sokak’taki faaliyete açılan yıpranmamış bakım binasında enstrüman, işleme ve suret eğitimlerini sürdürüyor.

SANAT MERKEZİ’NDE HANGİ KURSLAR VAR?

İlçeye kazandırılan Merkezefendi Konferans Merkezi’nde; piyano, keman, gitar, perküsyon, davul, putrel, bas gitar, elektrokardiyografi gitar, çello, klarnet, cafcaf, tartım ve orff üzere çalgı kursları veriliyor. Domuzuna Sanatlar Lisesi’ne ve fakültesine davranmak isteyen öğrencilere, Görüşme Merkezi’nde Akademik Gösterici kursu birlikte veriliyor. Konferans Merkezi’nde seramik, lif melez ve eş dekorasyonu branşlarında dahi eğitimler veriliyor.

“MERKEZEFENDİ SANATIN MERKEZİ OLMAYA BITMEME EDECEK”

Sanatla çöz içe bire bir evlat yetişmesi üzere yatırımlara devam ettiklerini tamlayan Merkezefendi Şehremini Şeniz Doğan, “Tıpkısı hayalimizi elan gerçekleştirdik ve Müzakere Merkezimizi ilçemize kazandırdık. Merkezefendimizde yediden yetmişe, hepimizin yolunu sanatın ışığıyla tavzih etmek üzere Merkezefendi Hanek Merkezimizde birçok branşta eğitim veriyoruz. Uzman kadromuz ve eğitim anlayışımız ile; hayatı anlayan, düşünen, eleştiren ve yeteneklerini sergileyen nesillerin yetişmesi amacıyla işlemek, bizlere çalım veriyor. Merkezefendi, kültürün ve sanatın merkezi olmaya devam edecek” dedi.

Share: