Metal kaçakçılığından aranan koca eğlenti operasyonunda yakalandı

Afyonkarahisar’da polis vasıtasıyla çirkef oynatılan tıpkı eve polis tarafından yapılan baskında 10 can suçüstü yapılırken, yakalanan şahısların yapılan GBT sorgulamasında ise birinin uyuşturucu kaçakçılığından 8 yıl 4 ay mahpushane cezası ile arandığı belirlendi.

Olay, kent merkezi Galebe mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere bakarak, İl Güven Müdürlüğü Düzenlilik Yazıhane Müdürlüğüne mecbur Ahlak Seksiyon Amirliği ekipleri yaptığı çalışmada mahalledeki bire bir evde aptal oynandığını tayin etti. Peşi Sıra adrese yeğin düzenleyen ekipler içerde eğlenti oynayan 10 kişiyi gözaltına aldı. Adreste yapılana aramada ise oyun malzemeleri haricinde 1 nüsha uyuşturucu özellik aparatı, 3 skor başlığı, 5 sayı uyuşturucu komprime, 1 nüsha silah kılıfı, 1 skor tabanca, 6 mermi, 1 adet şarjör ve 47 sayı pokerde kullanılan pul ele geçirildi.

Olayın arkası sıra A.Ç., isimli şahsa aptal oynanmasına saha sağlamak ve sair 10 şahsa ise aptal avutmak suçundan toplamda 18 bin TL yönetsel para cezası uygulandı.

4 işi gözaltına alındı

Gözaltına alınan şahısların yapılan Umumi Bilgi Taraması (GBT) sorgulamalarında ise C.A., isimli şahsın silahlı zılgıt ve bilerek cerh suçundan, Ş.M., isimli şahsın görevi yaptırmamak amacıyla bekinmek suçundan ifadeye müteveccih aramalarının olduğu, İ.A., isimli şahsın ise esrar yahut uyaran husus ticareti etme yahut terazi suçundan 8 yıl 4 kamer mahbes cezası olduğu belirleme edildi.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. – AFYONKARAHİSAR

Share: