Metrukiyet aşamasındaki eşi ile kayınpederini öldürüp, 2 baldızını ağırbaşlı yaraladı

İZMİR’in Karabağlar ilçesinde Recep Düşüncesiz (32), boşanma aşamasındaki eşi Berivan Fikirli ile kayınpederi Şemsettin Polat’i (61) tabanca ile vurarak öldürdü, baldızları Gülistan (31) ile Şirvan Polat’i ise ağır yaraladı. 3 çocuğunu alıp kaçan kaba, Buca’üstelik polis ekiplerince yakalandı.

Olay, saat 07.30 sıralarında Gülyaka Mahallesi 3030 Sokak’ta meydana geldi. Metrukiyet aşamasındaki eşi Berivan Akıllı’nun kaldığı eve revan Recep Uslu, iddiaya bakarak 1’inci kattaki eve balkondan tırmanarak girdi. Recep Aptal, beraberinde getirdiği tabancayı çıkarıp, eşi Berivan ile onun ailesine art arda ızdırap etti. Kurşunlar Berivan Akıllı ile kız kardeşleri Gülistan ve Şirvan Çelik ile babaları Şemsettin Polat’e eski etti. İhbarla gelen afiyet ekipleri, Berivan Beyinli ile babasının öldüğünü belirledi. Hastaneye kaldırılan Gülistan ve Şirvan Polat kardeşlerin dirimsel tehlikesinin olduğu bildirildi.

BATMAN’DAN İZMİR’DEKİ BABASINA GELMİŞEvdeki M.U. (2), F.U. (10) ve A.E.U. (9) isimli 3 çocuğunu birlikte yanına alarak kaçan Recep Düşüncesiz, Buca ilçesi Şirinyer semtinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan metrukiyet aşamasındaki çiftin Batman’de yaşadığı, Berivan Uslu’nun 1 kamer ilk İzmir’deki babasının yanına taşındığı öğrenildi.



Share: