MHP Edirne İl Yönetimi, Şehit Aileleri Teavün ve Dayanışma Derneği’ni mülakat etti

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan ve umumi heyet üyeleri, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni görüşme etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, ziyarette derneğin faaliyetleri için rey alışverişinde bulunuldu.

Açıklamada görüşlerine kayran sunulan İl Başkanı Tercan, MHP’nin kapılarının martir ailelerine sonuna kadar bulutsuz olduğunu belirtti.

Üzerlerine düşeni hesabına getirmenin birincil görevleri olduğunu aktaran Tercan, “MHP İl Yönetimi adına hep dolgunca olacağız, sağlık yapacağız. Bize yakışan budur ve unutmamalı kim hep kalbinin güzelliğine bakarak nasiplenir yapılan iyiliklerden. Şehit ailesi fertlerinin hepsi anca güzel insanlar ki, gülünce çiçekler açar yüzlerinde. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve cebe arkadaşlarını, bire bir zamanda kült, yurt, budun ve sıhhat uğrunda canlarından eski olan eren şehitlerimizi rahmet, şükran ve hürmetle ecnebi ediyorum. Tanrı yağmur etsin, mekanları cennet olsun, ziya içre yatsınlar.” ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Faruk Fellah üstelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Tercan ve beraberindekilere teşekkürname etti.

Share: