MHP heyeti Bolu’da “Yavaş Yavaş 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Tenvirat” programına katıldı

MHP heyeti, Bolu’de “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Ilam ve Tenvir” programına katıldı.

MHP Umumi Komutan Yardımcısı ve Ankara Mebus Yaşar Yıldırım, MYK Üyesi Tasavvur Kotra ve MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, Yeniçağa, Mengen ve Gerede ilçelerindeki toplantılarının peşi sıra toprak merkezinde Iri Cami Mahallesi’nde programın düzenleneceği salona geldi.

DOĞRU Tümen Bolu Milletvekili Istem Vazıh, DOĞRU Fırka Bolu İl Başkanı Suat Güner ve MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran’ın de katıldığı toplantıda aynı müracaat yapan Yaşar Sebep, Türkiye’nin ve dünyanın 2 senedir koronavirüs salgını, kuraklık ve savaşla sınandığını söyledi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla Türkiye’üstelik herhangi bir şeyin 2 seneye mail bir süreçte ayrımsız ilişkin, bir münhal olduğunu anlatan Sebep, yaşanan süreçte istihsal safhalarının durduğunu ve gıdaya erişimin zorlaştığını tabir etti.

Sebep, salgın, yağışsızlık ve Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan savaşın etkilerinden bahsetti.

Saika, savaş sürecinin en güdük zamanda bitmesi temennisinde bulunarak, “Kavga durur. Bu savaşı de durduracak ve barışı yapacak Türkiye Cumhuriyeti’dir ve Sayın Cumhurbaşkanımızdır. İki ülkeyle görüşen tek şef. Putin ile birlikte görüştü. Zelenskiy ile da görüştü. O uzay gemisi diplomasisi ile inşallah sulh olur. Kavga biter. Rahatlarız.” dedi.

2023 seçimlerine haddinden fazla beş altı tıpkı müddet kaldığını anımsatan Saika, bu seçimin Türk dünyası, İslam dünyası, Türkiye ve bölgesi üzere yeryüzü mefret seçimlerden olduğunu vurguladı.

Halk İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının açık ve değişmez olduğuna dikkati çeken Yıldırım, altılı ganyan masanın daha namzet belirlememesine müteveccih eleştirilerde bulundu.

15 Orak Ayı gecesine cebin duran SELIM Tümen ile MHP’nin zaman üstelik bu arada olduğunu anlatan Saika, “Gene ikisi beraber. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız. Yeniden o geceleyin piyasada görünmeyenler dahi altılı ganyan masada beraberler.” dedi.

Yıldırım, konuşmasının böylece tüm partililerden Cumhur İttifakı’na bindi olmaları çağrısında bulundu.

MHP heyeti “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Ifham ve Tavzih” programları kapsamında yarın Mudurnu ve Göynük ilçelerini mülakat edecek.



Share: