MHP Umumi Başkanı Bahçeli: “Trafik terörüyle ivazsız aynı savaşım icra edilmelidir”

Milliyetsever Debi Partisi (MHP) Umumi Başkanı Oran Bahçeli, “Tasa uyandıran, akılları bulandıran, şaibeleri tırmandıran ne açmaz tespit edilmişse özgür surette üzerine gidilmeli, şayet varsa kazaların tütün perdesi aralanmalıdır. İnsan hayatı bozuk para değildir. Trafik terörüyle ödünsüz bir savaşım yürütme edilmelidir” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, evvel Gaziantep ve Mardin’dahi gerçekleşen ve toplamda 35 kişinin hayatını kaybettiği kazalarla ilgilendiren izah yaptı.

Bir günde gerçekleşen kazaların yüreklere acı düşürdüğünü tamlayan Bahçeli, “Hoşur dahi üzüntümüz haddinden fazla büyüktür. Vahşet niteliğindeki kazaların haddinden fazla yönlü araştırma ve incelemesinin yapılarak seçkin ihtimalin değerlendirileceğine müteveccih inancım tamdır. Bulut uyandıran, akılları bulandıran, şaibeleri tırmandıran hangi açmaz belirleme edilmişse özgür surette üstüne gidilmeli, şayet varsa kazaların kötü perdesi aralanmalıdır. İnsan hayatı haleldar değildir. Trafik terörüyle ivazsız ayrımsız savaşım yürütme edilmelidir” açıklamasında bulundu.

” Türkiye’mize hakim olan varlık ve sükünet ortamının ihlaline, hassaten imhasına istek edenler tabiatıyla ve kesinlikle fon kırıklığı yaşayacaklardır” diyen Bahçeli şöyle devam etti:

2023 yılına yaklaştıkça artan ve yaygınlaşan tütsülü abuhava Türk milletinin emsalsiz iradesiyle uçurulmuş edilecektir. Felaketlere cebin gösterilecek dirayet ve dayanma Allah’ın izniyle kahırdan atıfet doğuracak, biberli ve kahredici günlerin üstesinden gelinmesini sağlayacaktır. Dokunaklı kazalarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan yağmur ve merhamet niyaz ediyorum. Yaralılara şifalar diliyorum. Ebediyete irtihal edenlerin ailelerine ve eren milletimize kelle sağlığı temennilerimi antrparantez iletiyorum. Cenabıhak ülkemizi ve milletimizi rastgele kalem musibetten korusun diyorum.” – ANKARA

Share: